Mój 205 w trakcie roboty:)
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Widziałem dziś na żywo Munna autko, jest zajebiste. GRATULUJE i WIELKI SZACUN, nie dość, że kolejne GTi uratowane to jeszcze polata pare lat w ładnym stylu. Co do ibizy Munne żalił mi sie dzisiaj, że dostał baty, chętnie ja się spotkam GRIFFE z ibiza i zobaczymy co jest wart turbo diesel, przy turbo benzynie. Wiem, że Munne zastanawiał się nad wzocnieniem silnika, może teraz decyzje podejmie łatwiej , zapraszam do V-MAXXX. Mało mocy, zajmiemy się tym.
Car Valeting, Car Detailing.
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Taka prawda diesel szedl jak burza troche mnie zaskoczyl no ale teraz robia cuda z tymi silnikami i tak jak Lord mowil to mnie pewnie zmusi do podniesienia mocy, pare lat temu mi16 to bylo cos teraz czasy sie zmienily i trzeba go with the flow wiec odwiedze strone pugspares i cos bedzie trzeba zamowic z Anglii
Dodano po 11 minutach:
Dodano po 2 minutach:
Dodano po 11 minutach:
Jedyne 148 tak dla twojej informacji w silniku nie bylo nic robione. Widze ze w tej wsi Lublin wiesci szybko sie rozchodza ale jest teraz temat co, pewnie cala noc bylo o czym mowic pod macdonalden PozdrawiamPaweel pisze:205 jest najładniejsze czerwone seryjne super utrzymane GTi
... lepiej sie pochwal jak te pińcet koniufff dostało w dupke od IBIZY DIZEL
no i jak sie spinałeś żeby dogonić
Więcej luzu kolego
( nie ja jechałem Ibizą)
Dodano po 2 minutach:
Tak jak Ferguss pisze w pewnym momencie przestalem liczyc ale tak mniej wiecej 20+ jest wpakowane w niego.Ferguss pisze:Pewnie chodzi mu o wszystko.
Z takimi projektami to jest różnie - liczysz kasę do pewnego momentu, aż stwierdzisz, że chyba za dużo wsadziłeś, ale nie chcesz się wycofać... więc robisz dalej, ale już nie podliczasz
ps. przynajmniej ja tak mam
Kazda morda pasuje do Forda!
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Hehe wielkie dzienki ciesze sie ze Ci sie podoba ja jestem taki spokojny jeszcze mi mowia zebym wyluzowal!Hypia pisze:Hehe Munne podziwiam Twój spokój i opanowanie co do zdań nie których forumowiczów Ale tak to już jest.. Zazdrość ludzka niestety nie zna granic A co do Twojej furki to uważam, że jest Boska Tak trzymaj!
Kazda morda pasuje do Forda!
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Ibiza ma 210ps normalnie, w tej chwili jej moc wacha się między 180 a 190ps i do tego moment jak w ciężarówce prawie 400Nm, więc co tu się dziwić, że zlała miga? Właśnie dlatego postanowiłem założyć silnik turbo, aby gnojowozy nie miały powodów do radości NIE NAWIDZE DIESLI!!!!!!! .
Być może maske trafi T16, już zostały poczynione pewne kroki w tej kwestii
Być może maske trafi T16, już zostały poczynione pewne kroki w tej kwestii
Car Valeting, Car Detailing.
- stef
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205mi16
- Numer Gadu-gadu: 4896812
- Kontakt:
Cos chyba klamiesz ze nic nie bylo robione bo ten extra kon to niby skad?Jedyne 148 tak dla twojej informacji w silniku nie bylo nic robione.
Przeciez ta wersja ma 108KW co sie przklada na ~ 146,88KM
I ciekawe jaka faktyczna moca i momentem legitymuje sie silnik, ma juz troche nakrecone do tego eksperymenty z wydechem
Do tego samochod munne jest obciazony (niepotrzebnie:), spojlery, bajery, audio, wielkie kola itp - zrobiony na pokaz a nie pod wzgledem osiagow!
Mysle ze przy dobrze zrobionym XU9J4 mogla by miec klopoty ta ibiza, albo nawet przy lekko dlubnietym i odelzonym!