xtrack pisze:Lord Devil pisze:Michalku taki jest plan, z rolki (bo ze startu zatrzymanego nie da rady) do hmm powiedzmy 240km/h ma pokazac wyzszosc nad Porsche Killer'em
widze ciagły zachwyt nad rozwijaniem predkosci po prostych...nieładnie z waszej strony
205tka lubi zakrety......naprawdę
http://www.youtube.com/watch?v=hE72qL3sLhE wiem ze nic CI to nie mowi ale sobie obejrzyj.nie dalbym nawet promila szans dla Twojego T16 ....ale o czym mowa. tu jedzie ktos, kto ma telent i narzedzie przystosowane do jego wykorzystania.
Czynnym zawodnikiem nie jestem od lat. Mnie nie znasz i zakladam, ze pana Boretti rowniez nie, wiec jak porownujesz? na podstawie tego filmu i moich wpisow na forum? ...
205 MAXI swietny samochod sportowy nie majacy nic wspolnego z 205GTi poza nazwa, ani silnik, ani zawias ani heble itd. Oczywiscie ze GriffeT16 nie bedzie mial szans, boli Cie to?, cieszy? Twoja sprawa.
Nie potrafisz zrozumiec, ze nie mam zamiaru z Griffe robic auta wyscigowego czy maszyny rajdowej?
Nigdzie nie napisalem, ze bedzie mial milion koni, ze okrezenie toru Poznan bedzie robil w czasie 1m,48s.
Robie go tak jak chce i jak mi sie podoba, po to aby dawal mi jak najwieksza frajde. Nie podoba Ci sie? ok, pelne Twoje prawo. Podkresle jeszcze raz. NIE BEDZIE TO MASZYNA DO WYGRYWANIA OeSow. Nie mam zamiaru tym autem startowac w rajdach, pewnie jakies amatorskie pojezdzawki dookola trzepaka jak czas pozwoli, kilka razy do roku. Nie bede prul wnetrza, odchudzal, wstawial klatki i kublow. Bede sie cieszyl oryginalnym srodkiem plus klimatronikiem i mocniejszym silnikiem niz seria.
To, ze nie przerabiam 205 na samochod wyscigowy oznacza, ze jestem gorszy? Mam miec kompleksy bo nie jestem czynnym zawodnikiem?
Tak czy inaczej jezeli uda mi sie zorganizowac, Spot na Sportowo II, jestes zaproszony i mozesz sie czuc mile widziany. Bedziesz mogl przyjechac, na zywo skrytykowac, szpachle na dachu, silnik z T16 i ogolnie byle jaki drutowoz, a nie auto wyscigowe. Bedziesz mogl mnie pokonac swoja 205 na probach i oznajmic to wszystkim.
Car Valeting, Car Detailing.