Mój 205 w trakcie roboty:)
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Zazdrosc?? Ech... Inny gust i tyle. Do wygladzania to sa VW i Audi, dla mnie piekno 205 tkwi w jej idealnych ksztaltach i cudnych listwach z GTi (koniecznie z czerwonym paseczkiem w srodku) Dla mnie ten samochod zapowiadal sie swietnie, ale aktualny efekt jest jakis taki...dla mnie sredni, ale skoro jemu sie podoba..niech robi.Hypia pisze:Hehe Munne podziwiam Twój spokój i opanowanie co do zdań nie których forumowiczów Ale tak to już jest.. Zazdrość ludzka niestety nie zna granic A co do Twojej furki to uważam, że jest Boska Tak trzymaj!
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
munne pisze:Taka prawda diesel szedl jak burza troche mnie zaskoczyl no ale teraz robia cuda z tymi silnikami i tak jak Lord mowil to mnie pewnie zmusi do podniesienia mocy, pare lat temu mi16 to bylo cos teraz czasy sie zmienily i trzeba go with the flow wiec odwiedze strone pugspares i cos bedzie trzeba zamowic z Anglii
Dodano po 11 minutach:
Jedyne 148 tak dla twojej informacji w silniku nie bylo nic robione. Widze ze w tej wsi Lublin wiesci szybko sie rozchodza ale jest teraz temat co, pewnie cala noc bylo o czym mowic pod macdonalden PozdrawiamPaweel pisze:205 jest najładniejsze czerwone seryjne super utrzymane GTi
... lepiej sie pochwal jak te pińcet koniufff dostało w dupke od IBIZY DIZEL
no i jak sie spinałeś żeby dogonić
Więcej luzu kolego
( nie ja jechałem Ibizą)
Dodano po 2 minutach:
Tak jak Ferguss pisze w pewnym momencie przestalem liczyc ale tak mniej wiecej 20+ jest wpakowane w niego.Ferguss pisze:Pewnie chodzi mu o wszystko.
Z takimi projektami to jest różnie - liczysz kasę do pewnego momentu, aż stwierdzisz, że chyba za dużo wsadziłeś, ale nie chcesz się wycofać... więc robisz dalej, ale już nie podliczasz
ps. przynajmniej ja tak mam
pod macdonaldem bywam na lody rożki małe z promocji po 2zł .. bardzo dobre
zdajesz sobie sprawe z tego ze mam tak samo głęboko w dupie Ciebie jak ty mnie ? ... bo niestety ale te 148 koni to chyba za bardzo upasione jest i nie chce im sie biegać
jak tylko odpale Mege odezwe sie
Dodano po 4 minutach:
Hypia pisze:Hehe Munne podziwiam Twój spokój i opanowanie co do zdań nie których forumowiczów Ale tak to już jest.. Zazdrość ludzka niestety nie zna granic A co do Twojej furki to uważam, że jest Boska Tak trzymaj!
widzisz teoretycznie zazdrości sie rzeczy których mieć nie można
...
Wybacz ale mialem 205 i po włożeniu w niego 10 tyś. zł spokojnie mógłby stanąć obok 205 Munne
- duże felgi
- lakier granat metalik
- silnik Mi16
- orginalny BOSAL
+ oczywiście idealny stan techniczny i wizualny reszty gratów .
ale zdrowy rozsądek wziął góre... a wiesz dlaczego wziął góre ?
bo u mnie wsadzenie tych 10 tysi nie oznaczało pozbierania drobnych po kieszeniach tylko ciężkiej pracy ... i doszedłem do tego że BEZSENSU byłoby wydawać na PIERDOŁY takiej kasy
kupiłem za te pieniądze za które mogłem mieć 206 GTi ew. Celice z 2003 roku
CIĘŻARÓWKE ...
Nie nie zazdroszcze tego 205 .
bardzo podobają mi sie felgi
reszta to zwykły 205 w czarnym lakierze po 20 reanimacjach
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Nie wiem kolego z tej literatury ktorej ja sie poslugiwalem zawsze bylo podawane 148 i dalej mowie ze nic w silniku nie bylo robione bo nie bylo a ten wydech mogl wiecej odjac niz dodac hehe audio nie mam w aucie ze wzgledu na to ze niektorzy nie znaja roznicy miedzy moje a twoje.stef pisze:Cos chyba klamiesz ze nic nie bylo robione bo ten extra kon to niby skad?Jedyne 148 tak dla twojej informacji w silniku nie bylo nic robione.
Przeciez ta wersja ma 108KW co sie przklada na ~ 146,88KM
I ciekawe jaka faktyczna moca i momentem legitymuje sie silnik, ma juz troche nakrecone do tego eksperymenty z wydechem
Do tego samochod munne jest obciazony (niepotrzebnie:), spojlery, bajery, audio, wielkie kola itp - zrobiony na pokaz a nie pod wzgledem osiagow!
Mysle ze przy dobrze zrobionym XU9J4 mogla by miec klopoty ta ibiza, albo nawet przy lekko dlubnietym i odelzonym!
Kazda morda pasuje do Forda!
stef pisze:Cos chyba klamiesz ze nic nie bylo robione bo ten extra kon to niby skad?Jedyne 148 tak dla twojej informacji w silniku nie bylo nic robione.
Przeciez ta wersja ma 108KW co sie przklada na ~ 146,88KM
I ciekawe jaka faktyczna moca i momentem legitymuje sie silnik, ma juz troche nakrecone do tego eksperymenty z wydechem
Do tego samochod munne jest obciazony (niepotrzebnie:), spojlery, bajery, audio, wielkie kola itp - zrobiony na pokaz a nie pod wzgledem osiagow!
Mysle ze przy dobrze zrobionym XU9J4 mogla by miec klopoty ta ibiza, albo nawet przy lekko dlubnietym i odelzonym!
myślę że nie miałaby żadnego kłopociku
-
- Peugeot 205 Master
205
Paweel pisze:munne pisze:Taka prawda diesel szedl jak burza troche mnie zaskoczyl no ale teraz robia cuda z tymi silnikami i tak jak Lord mowil to mnie pewnie zmusi do podniesienia mocy, pare lat temu mi16 to bylo cos teraz czasy sie zmienily i trzeba go with the flow wiec odwiedze strone pugspares i cos bedzie trzeba zamowic z Anglii
Dodano po 11 minutach:
Jedyne 148 tak dla twojej informacji w silniku nie bylo nic robione. Widze ze w tej wsi Lublin wiesci szybko sie rozchodza ale jest teraz temat co, pewnie cala noc bylo o czym mowic pod macdonalden PozdrawiamPaweel pisze:205 jest najładniejsze czerwone seryjne super utrzymane GTi
... lepiej sie pochwal jak te pińcet koniufff dostało w dupke od IBIZY DIZEL
no i jak sie spinałeś żeby dogonić
Więcej luzu kolego
( nie ja jechałem Ibizą)
Dodano po 2 minutach:
Tak jak Ferguss pisze w pewnym momencie przestalem liczyc ale tak mniej wiecej 20+ jest wpakowane w niego.Ferguss pisze:Pewnie chodzi mu o wszystko.
Z takimi projektami to jest różnie - liczysz kasę do pewnego momentu, aż stwierdzisz, że chyba za dużo wsadziłeś, ale nie chcesz się wycofać... więc robisz dalej, ale już nie podliczasz
ps. przynajmniej ja tak mam
pod macdonaldem bywam na lody rożki małe z promocji po 2zł .. bardzo dobre
zdajesz sobie sprawe z tego ze mam tak samo głęboko w dupie Ciebie jak ty mnie ? ... bo niestety ale te 148 koni to chyba za bardzo upasione jest i nie chce im sie biegać
jak tylko odpale Mege odezwe sie
Dodano po 4 minutach:
Hypia pisze:Hehe Munne podziwiam Twój spokój i opanowanie co do zdań nie których forumowiczów Ale tak to już jest.. Zazdrość ludzka niestety nie zna granic A co do Twojej furki to uważam, że jest Boska Tak trzymaj!
widzisz teoretycznie zazdrości sie rzeczy których mieć nie można
...
Wybacz ale mialem 205 i po włożeniu w niego 10 tyś. zł spokojnie mógłby stanąć obok 205 Munne
- duże felgi
- lakier granat metalik
- silnik Mi16
- orginalny BOSAL
bo u mnie wsadzenie tych 10 tysi nie oznaczało pozbierania drobnych po kieszeniach tylko ciężkiej pracy ... i doszedłem do tego że BEZSENSU byłoby wydawać na PIERDOŁY takiej kasy
CIĘŻARÓWKE ...
Czy ja mowilem ze mam Cie w dupie? Moj pug nie byl po reanimacjach bo jezeli Ci chodzi o wypadek ktory mialem pare lat temu to zakonczyl on sie kasacja tamtej 205, pojechalem do Szwecji i kupilem nowa ktora zostala rozebrana do golej blachy i robiona od podstaw tutaj w Lublinie.Moje auto nie jest streetracerem nie w tym kierunku ide.Pozdrawiam
-
- Peugeot 205 Master
205
Tak rozmawialem z Lordem na ten temat i mysle ze na 15" i lekko odwazony to bym przynajmniej siedzial mu na tylku bo teraz to mi troche odchodzil 0-100 o wyzszych predkosciach nie wspominam tam jego moment robi swoje.Ale naprawde fajna sprawa taki dieselek calkiem niepozorny a jednak dangerous! Przy zrobionym silniku nie bylo by problemu!
Ostatnio zmieniony 22 sie wt, 2006 5:00 pm przez Munne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypia
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Zgadzam się z Tobą.. Każdy ma inny gust, ale czy to jest powód, żeby tak po kimś jechać(nie mam na myśli Ciebie)? Można wyrazić swoje zdanie, ale bez przesady.. Jakieś słowa uznania dla Munne też powinny się znaleść. Ja też nie jestem za tuningiem wizualnym GTi i lubie oryginalne kształty, ale według mnie ta 205tka naprawdę jest zrobiona ładnie i ze smakiem (nie czepiam się szczegułów). Popatrzcie tylko w neta, a sami zobaczycie jak je dopiero można zjebać. A druga sprawa, każdy potrafi jeździć zadbanym oryginałem, natomiast dodać do autka coś od siebie lub nieco je zmienić według swoich upodobań to jest dopiero sztuka i za to munne ma mój szacunek! PeaceZazdrosc?? Ech... Inny gust i tyle. Do wygladzania to sa VW i Audi, dla mnie piekno 205 tkwi w jej idealnych ksztaltach i cudnych listwach z GTi (koniecznie z czerwonym paseczkiem w srodku) Dla mnie ten samochod zapowiadal sie swietnie, ale aktualny efekt jest jakis taki...dla mnie sredni, ale skoro jemu sie podoba..niech robi.
Nie napisałem, że zazdrościcie mu samochodu.. Reszte Twojej wypowiedzi pozostawie bez komentarzawidzisz teoretycznie zazdrości sie rzeczy których mieć nie można
...
- duże felgi
- lakier granat metalik
- silnik Mi16
- orginalny BOSAL
CIĘŻARÓWKE ...
Insane In The Brain!