Historia Puga "Walentynki" by Altowiolistka i Kamkiler
- levis
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450
Re: Historia Puga "Śmieciucha" by Altowiolistka i Kamkiler
Swiece, zalozylem miesiac temu, to raz. Dwa swice firmy denso robia sie czerwone, w sensie jest taki pierscien ktory sie nagrzewa i widac jak otworzy sie maske...
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Genialnie wygląda na tych exip'ah piękny gruźlik.
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Pięknie Wam to wychodzi, gratuluje umiejętności Kamkiler
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Swietna robota, przyjemnie sie cos takiego oglada i czyta Oby tak dalej !
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
- Altowiolistka
- Uzalezniony
dziękuję bardzo w naszym imieniu za wszelkie pozytywne komentarze, naprawdę wiele dla mnie one znaczą....
a autko pomimo tego, ze na razie jest dosc ubogie we wnętrze,to sprawuje sie doskonale, powiem lepiej - pedaly i biegi chodza o niebo lepiej niż w dieslu mojej mamy, która ma forda focusa combiaka ... o wiele łatwiej ostatnio mi się naszą walentynka jechało niż jej i powiem nawet ze z ogromna satysfakcja i radościa ... ahh
a autko pomimo tego, ze na razie jest dosc ubogie we wnętrze,to sprawuje sie doskonale, powiem lepiej - pedaly i biegi chodza o niebo lepiej niż w dieslu mojej mamy, która ma forda focusa combiaka ... o wiele łatwiej ostatnio mi się naszą walentynka jechało niż jej i powiem nawet ze z ogromna satysfakcja i radościa ... ahh
- Altowiolistka
- Uzalezniony
Zdrowych, wesołych i przede wszystkim rodzinnych świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim forumowiczom, a przede wszystkim wiernym czytelnikom naszego tematu
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: look
- Numer Gadu-gadu: 3564091
wow!! ja zawsze nie chciało mi się dłuższych postów to ten przeczytałem na raz;P Od razu widać że polak potrafi (chociażby malowanie:);P Kamilu świetna robota jestem pełen podziwu. Gratuluje, pozdrawiam i zazdroszcze;P
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
Dzięki ,za doping jakże ważny
Wczoraj wymieniłem element termiczny od ssania .Jest duża różnica przy odpalaniu zimnego silnika.
Przynitowałem mocowania tylnej półki . Półkę pomalowałem spray-em na czarno wyszła nieźle,fotki przy najbliższej okazji
Radio i przednie głośniki zamontowane .
Nie obyło się bez niespodzianek,pojawiła się podczas największych mrozów spora "choinka" w tylnym oświetleniu ,naszczęście w miarę szybko rozwiązana-masa mocowana do budy za lewą tylną lampą była zabrudzona.
Jeśli chodzi o spalanie auta to przy nie sprawnym ssaniu , spalanie najmniej dotychczas w jeździe 3/4 na trasie wyszło poniżej 5 litrów (około 4,7l/100km).
Dotychczas przejechałem nim 800km bez problemów.Zobaczymy co dalej...
Wczoraj wymieniłem element termiczny od ssania .Jest duża różnica przy odpalaniu zimnego silnika.
Przynitowałem mocowania tylnej półki . Półkę pomalowałem spray-em na czarno wyszła nieźle,fotki przy najbliższej okazji
Radio i przednie głośniki zamontowane .
Nie obyło się bez niespodzianek,pojawiła się podczas największych mrozów spora "choinka" w tylnym oświetleniu ,naszczęście w miarę szybko rozwiązana-masa mocowana do budy za lewą tylną lampą była zabrudzona.
Jeśli chodzi o spalanie auta to przy nie sprawnym ssaniu , spalanie najmniej dotychczas w jeździe 3/4 na trasie wyszło poniżej 5 litrów (około 4,7l/100km).
Dotychczas przejechałem nim 800km bez problemów.Zobaczymy co dalej...
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Heh widze że autko w ciągłej eksploatacji i podczas nieustających testów drogowych, heh powodzenia super projekcik.
- Kamkiler
- Maniak
Oj taka prawda ,raz na dwa dni jeździ ,a że jak już wyjeżdżam to zawsze robię minimum 100km dziennie jakie auto by to nie było,mieszkam pod warszawą a Justyna po drugiej stronie miasta,i kilometry się nabijają ...pszemeq pisze:Heh widze że autko w ciągłej eksploatacji i podczas nieustających testów drogowych, heh powodzenia super projekcik.
- levis
- Uzalezniony
Ten element termiczny ssania, to tzw termostat woskowy, niestety u mnie tez nie dziala ... W serwisie zycza sobie za ten element ok 140 PLN ;/
- Kamkiler
- Maniak
Dlatego też, masz problem z odpalaniem przy niższych temperaturach, 140 zł w serwisie to dużo ??, za element nowy wg. mnie nie .
- levis
- Uzalezniony
Biorac pod uwage to, ze mrozy -15 zdazaja sie moze 2 razy w roku, narazie nie chce mi sie w to bawic, po prostu bede sobie naciagal dzwignie recznie, poczekam az sie chwilke nagrzeje silnik i zwolnie :>
Wymiana jest prosta, ale niestety trzeba spuszczac plyn z ukladu chlodniczego, a ja teraz nie mam na to czasu :]
Wymiana jest prosta, ale niestety trzeba spuszczac plyn z ukladu chlodniczego, a ja teraz nie mam na to czasu :]
- a2legro
- Junior
- Posiadany PUG: XSD 92' / Automatic 1.9 91' / GTI 1.9 89' / GTI 1.9 88' no sunroof
- Numer Gadu-gadu: 5211157
- Kontakt:
Rozwiązaliście już problem licznika a dokładnie obrotomierza? Z innymi posiadaczami klekoczących maszyn staramy się jakoś to rozwikłać: http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... 69#p204269
W innym temacie już pisałem, że widziałem samochód ale i tu się pochwale Nawet nie wykończony do końca cudnie się prezentuje
W innym temacie już pisałem, że widziałem samochód ale i tu się pochwale Nawet nie wykończony do końca cudnie się prezentuje