Piękne to Wasze Rallye, a dźwięk wydechu to czysta symfonia

Podziwiam wkład włożonej pracy nad silnikiem.
M4??? Litości, gdzie to znaleźć?... (jedną sztukę...bananowiec pisze:Może wystarczy nakrętka samokontrująca z miedzianą wkładką?
Dzięki...bananowiec pisze:Piękne to Wasze Rallye, a dźwięk wydechu to czysta symfonia
Podziwiam wkład włożonej pracy nad silnikiem.
Za krótki gwint...grzesiek309 pisze:A skontrować drugą nakrętką się nie da?
A może klej elektroprzewodzący? Taki używany do łączenia elementów elektronicznych, naprawy ścieżek drukowanych itp.2mouse pisze:A poza tym ciągła praca nad drobiazgami... Np. odkręciła się nakrętka kabla na czujniku temperatury oleju... Potrzebuję pomysłu jak ją zabezpieczyć przed dalszymi przygodami tego typu... Klej do gwintów będzie izolacją, cyjanoakryl odpadnie...
Zastosowałem wariant pośredniTO-MI pisze:lekko zaklep gwint
Też dobry pomysł. Połączę te rozwiązania...Marin205 pisze:Jak chcesz coś blokować na gwincie, to najlepiej niebieskim klejem anaerobowym (kupisz w Casto za 15 zł - zastyga na połączeniu metalu z metalem).
Na entourage rajdowy musimy jeszcze chwilę poczekać... Póki co, trzeba korzystać z wiosny...cejot pisze:Zdjęcia Rallye na łące... eee... to jakoś się nie komponuje. Ta bita droga znacznie lepsza.
Noooo...cejot pisze:odcinek Radzymin - Ostrów Mazowiecka jest bardzo fajny
W trakcie budowy tego odcinka miałem sposobność pracować dla firmy projektującej tą drogę... I stąd info, że nie przewidywano miejsc do montażu masztów na radary...cejot pisze:Co ciekawe mandatu tam jeszcze nie dostałem.