Griffe T16
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: GRIFFE T16
A wiec jaka skrzynia bedzie zastosowana ? Fotele i wykladzina w bardzo dobrym stanie, teraz tez wiem dlaczego szukasz galki zmiany biegow
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
Kielichy obspawane? Reszta budy już chyba nie? To wygłuszenie jest skuteczne? Moja buda strasznie rezonuje po wybebeszeniu, zwłaszcza na przelotowym wydechu i kwasówce. Tylko przy wybebeszonym wnętrzu beznadziejnie taki baran będzie wyglądał, od biedy można próbować od podwozia położyć grubszą warstwę
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
d_ARC to co widac na fotkach to wygluszenie w rodzaju bitumu, na to zostaly naklejone maty akustyczne bardziej w strone audio i komfortu, nie schodze w tym aucie z wagi, ewentualnie podnosze moc. Opracowanie pomp i innych podzespolow ma na celu przede wszystkim poprawe przeplywu - wiedza zaczerpnieta od najlepszych, zrobione juz teraz pod przyszly stage II
Ze wzgledu na to, ze zostalem wywalany do tablicy pisze, chociaz wolalbym tego nie pisac. W tym momencie auto czeka az powroci do zdrowia glowny magic, ktory przed swietami zostal potracony przez samochod idac z dzieckiem ze szkoly . Zycze mu powrotu do zdrowiaPara pisze:Tylko nie zapomnij o temacie z Griffe
Car Valeting, Car Detailing.
- d_ARC
- Uzalezniony
- Kontakt:
No to faktycznie się nie wiedzie, grunt aby magik i dzieciak wrócił szybko do zdrowia! Munir chyba podobnie miał z t16...
No ja nie celuję w moc powyżej 180KM/T, wystarczy lepsza niż ory elastyczność, a więcej frajdy daje mi chyba dobra trakcja Zresztą rzadko przekraczam 150km/h. Odchudzanie bedzie kompensować tylko wagę klatki - niestety podczas demontażu wnętrza przed malowaniem przeraziłem się deliaktnością konstrukcji 205-ki A, że ówczesny plan zakładał rajdy, to padło na obspawanie. Niestety to duża ingerencja w ocynk, moja buda swoje przeszła, ale jeśli miałbym w super stanie, to chyba bym odpuścił... Zresztą powolutku zaczynam myśleć bardziej zachowawczo o wyczynowych przeróbkach Tym bardziej ciekawi mnie szybkie minilimo, a nuż za parę lat dojdę do tego etapu
No ja nie celuję w moc powyżej 180KM/T, wystarczy lepsza niż ory elastyczność, a więcej frajdy daje mi chyba dobra trakcja Zresztą rzadko przekraczam 150km/h. Odchudzanie bedzie kompensować tylko wagę klatki - niestety podczas demontażu wnętrza przed malowaniem przeraziłem się deliaktnością konstrukcji 205-ki A, że ówczesny plan zakładał rajdy, to padło na obspawanie. Niestety to duża ingerencja w ocynk, moja buda swoje przeszła, ale jeśli miałbym w super stanie, to chyba bym odpuścił... Zresztą powolutku zaczynam myśleć bardziej zachowawczo o wyczynowych przeróbkach Tym bardziej ciekawi mnie szybkie minilimo, a nuż za parę lat dojdę do tego etapu
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Przykra sprawa, wyglada na to ze Griffe nie ma szczęścia, ale zdecydowanie warto czekać, oby szybko powrócił do zdrowia
Co do autka d_ARC, dlaczego tak mało wiadomo na ten temat ? Może warto by było założyć własny temat w projektach ??
Co do autka d_ARC, dlaczego tak mało wiadomo na ten temat ? Może warto by było założyć własny temat w projektach ??
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Z tego co wiem to jest taki temat, zresztą dla mnie był pomocny podczas swapa.Para pisze:Przykra sprawa, wyglada na to ze Griffe nie ma szczęścia, ale zdecydowanie warto czekać, oby szybko powrócił do zdrowia
- d_ARC
- Uzalezniony
- Kontakt:
Link jest w podpisie, auto hula z drobnymi przerwami ponad pół roku, powoli acz systematycznie dłubię i własnoręczne doprowadzam do stanu oczekiwanego. Jak nie jeździło, to pisałem, jak daje frajdę, to korzystam zamiast strzępić palce na klawiaturzejozek pisze:Z tego co wiem to jest taki temat, zresztą dla mnie był pomocny podczas swapa.Para pisze:Przykra sprawa, wyglada na to ze Griffe nie ma szczęścia, ale zdecydowanie warto czekać, oby szybko powrócił do zdrowia
Ale jak będę miał wenę to zrobię mały update. Tylko nie proście o aktualne foto - na zimę miałem tylko fele z BX GTI, są nie do zabicia, ale patrzeć na niego nie mogę
No ale koniec OT, będzie okazja na jakś spocik, to Loża Szyderców oceni
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
d_ARC dawno nie widzielismy sie to fakt, wpadnij czasem na Olimp, pracuje w tym samym miejscu, tel do mnie masz, moze na szybko jakies foto sie strzeli
- d_ARC
- Uzalezniony
- Kontakt:
Ok, co prawda nie moje rejony, ale odezwę się jak będę w okolicy. Ale z foto poczekajmy na wiosnę, kanciaste poszerzenia, białe Speedliny etc. Teraz to żal patrzeć.
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Najwazniejsze, ze Czarodziej magiczna moca wraca do zdrowia i jak mowie stare przyslowie co sie odwlecze to....
Magic jest dobry w tym co robi, niestety ze zdjeciami troche gorzej, ale nie mozna miec wszystkiego
Pug stoi juz na nowym zawiasie i ma zalozone wczesniej omawiane ATS DTM i TR888, jak dojdzie do siebie calkiem, co niestety potrwa, bedzie konczyl montaz T16 pod maska. Kilka fotek, niestety slabej jakosci:
Magic jest dobry w tym co robi, niestety ze zdjeciami troche gorzej, ale nie mozna miec wszystkiego
Pug stoi juz na nowym zawiasie i ma zalozone wczesniej omawiane ATS DTM i TR888, jak dojdzie do siebie calkiem, co niestety potrwa, bedzie konczyl montaz T16 pod maska. Kilka fotek, niestety slabej jakosci:
- marcinpug
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI 167KM 305 GT 205 1.6 automatic 205 1.9 automatic
- Numer Gadu-gadu: 2052464
Co to za gwint ?
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Strasznie szerokaśno z przodu, tak ma byc ?
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
http://www.Orfister.peugeot205.pl
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Gwint to KW V1, jest za szeroko, nie bedzie tak docelowo.
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
LORD znalazłem dla Ciebie
http://www.youtube.com/user/blueMI16
mam nadzieję że lepszy filmik nakręcisz
http://www.youtube.com/user/blueMI16
mam nadzieję że lepszy filmik nakręcisz
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka