Będę odpisywał po polsku żebyśmy mogli się lepiej zrozumieć. Co innego gdyby posta napisał sam „Magic”. Mam jednak uzasadnione podejrzenia ze zrobił to Munir (a nawet jeśli nie to pewnie wywiąże się z roli tłumacza, tak jak doskonale to zrobił w całym wątku).Magic75 pisze:i dont think you understand the sump system. and the valve cut is wrong as well must be after 45g another 30g jesus
and what did you do to the poor car??? wtf you cut the tunnel????
Bardzo chciałbym żeby ktoś z administratorów to sprawdził, bo wydaje mi się, że jest taka możliwość, szczególnie patrząc na adres IP z którego post jest wysłany – całkiem możliwe, że ten sam z którego robi to Munir. Można też sprawdzić, kto opłacił konto Magic75 – dodawanie większej ilości zdjęć – bezcenne .
„Magic” nie ma nawet czasu żeby aktualizować swój wątek na drivesach (robi to za niego wierny sługa Munir: http://forum.205gtidrivers.com/index.ph ... 5164&st=20), wiec wątpię żeby miał czas na wypowiedzi tutaj – choć adres mailowy ma jak najbardziej polski magic-75@o2.pl i całkiem możliwe że coś go tu ciągnie. Munira na tym forum już wszyscy znamy i biedny, nie ma o czym pisać po tym jak oddawał swoje samochody do napraw różnym magikom – ale żeby podszywać się pod inne projekty – dość dziwne, ale zawsze to jakaś rozrywka.
Na koniec ustosunkuje się do samej wypowiedzi (-:
1. i dont think you understand the sump system
- zgadzam sie z tym „i don’t think”, w 100% się zgadzam,
W dodatku Munira angielski jest dość marny „sump system” należałoby rozumieć jako nie „układ smarowania” a jako „układ miski oleju” dość zabawne określenie na kogoś kto powinien znacznie lepiej władać j. angielskim
2. Munir ma problemy nawet ze zrozumieniem czegoś pisanego po polsku, ponieważ ponownie pyta „what did you do to the poor car” – przecież wcześniej już wyjaśniłem co i po co zrobiłem (samo użycie czasu „simple past” dość dyskusyjne).
3. “the valve cut is wrong as well must be after 45g another 30g jesus”
- nie wiem na jakiej podstawie tak dziwne stwierdzenie, może kolega Munir miał też na myśli kąty gniazd, a nie jedynie zaworów, bo są one nawet istotniejsze w tym przypadku. Zapewniam, że zrobiłem wszystko jak najlepiej (-:, (samo użycie „g” przy kątach - dość dziwna to jednostka , a Jezusa wcale bym w to nie mieszał. Kolega Munir - coś faktycznie słyszał o obrabianiu zaworów i gniazd, ale pewnie się tylko o uszy obiło.
P.S. Uważam, że należałoby się przywitać w pierwszym poście, żeby było zgodnie z ogólnymi zasadami na forum, zresztą zastanawia mnie jak traktować – jednak dość wulgarne skróty w rodzaju „wtf” – ale tak czy inaczej świadczy to o poziomie osoby która ich używa.