Black 205 GTI 1.9 - P3XY - 2.0 GTI6 projekt
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Re: Black 205 GTI 1.9 - P3XY - Mój nowy nabytek
Nie udalo sie wejsc tak jak proponowalem przez telefon?
Kazda morda pasuje do Forda!
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Udało się otworzyć auto sposobem "na drucik" , niestety sposób o którym rozmawialiśmy przez telefon nie zadziałał. Dziś będe walczył ze stacyjką
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Kluczyki na smyczy i na szyje.
Car Valeting, Car Detailing.
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Podstawa to dwa zapasowe Lepiej wydać te 30-40zł na dorobienie niż wymieniać zamki i stacyjkę.
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
GTI już odpalone, stacyjki nie będe musiał wymieniać ale komplet nowych zamków do drzwi/bagażnika i wlewu mnie czeka. Widziałem chyba coś takiego na allegro...
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Mały update bo wyjechalem z kraju. GTI zostalo w Polsce, obecnie wymieniony zostal akumulator, olej i filtry. Oprocz tego zaraz przed wyjazdem z kraju kupilem daszki przeciwsloneczne od Gentry W Irlandii poruszam sie tymczasowo E36, no i wyslalem Suzuki tutaj, zobaczymy czy da rade przejezdzic w tym deszczowym kraju do zimy
PS: W dalszym ciagu szukam GTI6, niewiem czy jechac po nei do Anglii czy szukac tutaj w Irlandii, poki co nie ma zbyt wiele ofert.
PS: W dalszym ciagu szukam GTI6, niewiem czy jechac po nei do Anglii czy szukac tutaj w Irlandii, poki co nie ma zbyt wiele ofert.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Witam ponownie po malej przerwie, dzis rano wybralem sie na male zakupy i nie uwierzycie co mi sie trafilo Stary znajomy od ktorego kiedys Loza odkupila grafitowe SL434 mial dla mnie 4 paczuszki I w ten sposob "ponury zniwiarz" otrzymal nowe (kolejne, bo juz 3cie) obuwie, ory Speedline ktore calkiem niedawno odkupilem od Martinopa prawdopodobnie posluza jako zimowki
SL434 sa nowe, nigdy nie byly uzywane, sa jeszcze w pudelkach, jedyne czego mi brakuje to opon i dekielkow
Oprocz tego zajechalem do Halfords'a po kosmetyki dla auta, akurat maja promocje na chemie do aut, kupilem Tech Wax i Glinke. Nie moge sie doczekac kiedy to wyprobuje
SL434 sa nowe, nigdy nie byly uzywane, sa jeszcze w pudelkach, jedyne czego mi brakuje to opon i dekielkow
Oprocz tego zajechalem do Halfords'a po kosmetyki dla auta, akurat maja promocje na chemie do aut, kupilem Tech Wax i Glinke. Nie moge sie doczekac kiedy to wyprobuje
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No Michale wspaniale zakupy. Ale sie klub rozbestwil, takie skupisko SL 434 jeszcze moment i ze swieca szukac poczciwych Speedlin ory z GTi . Szukasz GTi6 aby przelozyc graty do czarnego?
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Para dajesz popalić... Elegancki zakup! Nowe Speedline - no nie mam słów
Zanosi się na to, że już trzeci Pug w Krakowie będzie śmigać na SL434.
Aż się boję myśleć, co Ty tam jeszcze wykombinujesz na tych wyspach
Pamiętaj - szukaj mi kiery od Goodwooda
Zanosi się na to, że już trzeci Pug w Krakowie będzie śmigać na SL434.
Aż się boję myśleć, co Ty tam jeszcze wykombinujesz na tych wyspach
Pamiętaj - szukaj mi kiery od Goodwooda
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
No nie wierze, pojechał do Irlandii i zbiera rarytasy . Kraków to już w ogóle będzie miasto 205tek w znakomitym stanie. Nie mówiąc o posiadaczach SLków.... Chyba się z Maydoomem przejedziemy pewnej pięknej nocy i się zaopatrzymy w 2 komplety SLków . Apropo felg to przedwczoraj szwagrowi w Krakowie ktoś zostawił Beeme na cegłach;p. Znikneły alufele 19stki z oponami continental o ile się nie myle na profilach 30 i 35 ;p.
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
No Michał, piękny zakup. Niech koś powie, że Ty nie masz szczęścia.
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
No Michał to dałeś czadu ,piękne, aż żal takich felg zakładać na nasze drogi, potrzymaj je sobie w pudełku jeszcze bo po jednym sezonie w Polsce bedą przypuszczalnie jajowate .
A ory speedline też raczej szkoda na zimę, odsprzedaj komuś, albo zostaw sobie na drugi komplet, wielu nie ma felg w takim stanie, na lato, marnotrawstwo je zakładać je na sól .
A ory speedline też raczej szkoda na zimę, odsprzedaj komuś, albo zostaw sobie na drugi komplet, wielu nie ma felg w takim stanie, na lato, marnotrawstwo je zakładać je na sól .
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Tu sie z Toba Lubomir nie zgodze. Wystarczy dbac i felgom nic nie bedzie. Zeby na naszych dorgach pogiac 15" i to Speedline trzeba tego bardzo chciec. Kilka lat w Pugach latam na 16" wygladaja nadal jak nowe i sa idealnie proste - zaden wyczyn. W Audi mam na lato 20" a na zime 19" i tez piekne i proste. Obojetnie czy lato zima - kola sa myte co tydzien - czasem czesciej. Przede wszystkim pyl z klockow robi wzery a sol dobija.
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
To ci się udało albo macie inne drogi, nie wiesz jak jest w Kraku.
Ja mam komplet krzywych speedline'ów w piwnicy (Para widział i wie o czym mówię) i nie wiadomo co z nimi począć, wyrzucić szkoda.Na wyważarce, wyszło, że ,,trochę biją''(jak oni to mówią) i w efekcie zdecydowalem się na zakup drugiego kompletu, bo cenowo to wychodzi tyle co prostowanie.W naszym mieście zdażają się drogi na której, na odcinku metra jest +-7 łat (jedna na drugiej), a ciągnie się taka droga 10-20km i w jadąc po niej myślisz tylko o tym aby nie zwrócić.To wyobraż sobie co jest po roku jazdy po takich ulicach, ja zagiąłem 13'' na zimówce, bo wpadłem w czasie deszczu w zalaną dziurę i to z średnią prędkością 40-50,to normalka i nawet jak będziesz miał oczy dookoła glowy to ,,zaliczysz'' w końcu dziurę.Pomyśl co się dzieje z 15'' na niskim profilu
Ja mam komplet krzywych speedline'ów w piwnicy (Para widział i wie o czym mówię) i nie wiadomo co z nimi począć, wyrzucić szkoda.Na wyważarce, wyszło, że ,,trochę biją''(jak oni to mówią) i w efekcie zdecydowalem się na zakup drugiego kompletu, bo cenowo to wychodzi tyle co prostowanie.W naszym mieście zdażają się drogi na której, na odcinku metra jest +-7 łat (jedna na drugiej), a ciągnie się taka droga 10-20km i w jadąc po niej myślisz tylko o tym aby nie zwrócić.To wyobraż sobie co jest po roku jazdy po takich ulicach, ja zagiąłem 13'' na zimówce, bo wpadłem w czasie deszczu w zalaną dziurę i to z średnią prędkością 40-50,to normalka i nawet jak będziesz miał oczy dookoła glowy to ,,zaliczysz'' w końcu dziurę.Pomyśl co się dzieje z 15'' na niskim profilu
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
To ci się udało albo macie inne drogi, nie wiesz jak jest w Kraku.
Tutaj się zgodze Myślałem, że w Katowicach są dziurawe drogi, ale Kraków momentami wymiata