xtrack pisze:sa u mnie dostepne w cenie 650 zł kpl5 szt wlacznie z klapa.
Wrzuć tutaj albo wyślij mi na pw bliższe zdjęcia samego lufcika.
Jakiej grubości jest poli i czy dajesz do nich jakiś papier coby na bk się nie czepiali?
musimy poczekac na opinie wlasciciela....ja nie jestem obiektywny
ale jedno jest pewne kazdy obraca sie za tym autem...to tak jak bys zobaczył goła pamele anderson za młodu jadaca na rowerze....nie masz szans...łeb sam sie skreca
xtrack pisze:musimy poczekac na opinie wlasciciela....ja nie jestem obiektywny
ale jedno jest pewne kazdy obraca sie za tym autem...to tak jak bys zobaczył goła pamele anderson za młodu jadaca na rowerze....nie masz szans...łeb sam sie skreca
to jest pewne, rzadkość Panie takie auto
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
za zgoda Leon'a auto pojawi sie na torze REDECO we Wroclawiu w dniu 11.01.2013 podczas WLTA(Wroclawska Liga Time Atack)....bedzie dostrajane na potrzeby torowe miedzy przejazdami zawodnikow...nie bedzie brało udziału w rywalizacji...takze bedzie okazja zobaczenia auta na zywo...
ten wyjazd na tor był wczesniej uzgodniony i odbedzie sie ramach docierania silnika dlatego jazda bedzie bardziej rekreacyjna...dlatego od razu uprzedzam ze nie bedzie sensacji tylko wolne przejazdy mozna powiedziec marketingowe w przerwach miedzy kolejnymi przejazdami zawodnikow...
auto bedzie prowadził swietej pamieci Colin McRae...oczywiscie buniooo na zmiane ze mna...miedzy czasie beda wprowadzane korekty map i ewentualnie zmiany kosmetyczne w
ustawieniu zawieszenia...