205 Dimma projekt
- xtrack
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
- Kontakt:
Re: 205 Dimma projekt
gotowy do wyjazdu na tor ....
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Prezentuje się zacnie...zarówno z zewnątrz jaki pod maską..kawał wspaniałej roboty, nie ma co ukrywać. Nie mogę doczekać się , by zobaczyć jak to jeździ...z resztą chyba nie tylko ja
PS - każdy post nie związany z tematem będe usuwał, bo jakieś chore animozje i zażalenia są tutaj nie na miejscu...to nie jest temat o zabarwieniu filozoficzno etycznym , ale technicznym i tego się trzymajmy.
PS - każdy post nie związany z tematem będe usuwał, bo jakieś chore animozje i zażalenia są tutaj nie na miejscu...to nie jest temat o zabarwieniu filozoficzno etycznym , ale technicznym i tego się trzymajmy.
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
- kubagti
- Junior
- Posiadany PUG: GTI 1.6 i 1.9
- Numer Gadu-gadu: 2332343
Jak zwykle oszczędnie w fotkach WRRRRR
- leon
- Junior
- Posiadany PUG: biały i szybki
Na tym etapie nie myślę w ogóle o o takich rzeczach jak kolor grila, czy umiejscowienie tablicy. Takie pytania można zadawać za kilka miesięcy. Teraz najważniejsze, żeby auto zostało wystrojone i wszytko mechanicznie było na tip top. Gril, czy tablice to taki szczegół, że na dzień dzisiejszy nie mają dla mnie znaczenia. Można go zmienić w kilka minut. A porównanie grila do całego bodykitu to chyba lekka przesada. Sadzę, że kit dimmy robi większa różnicę wizualną niż inny kolor grila. Zresztą historia z kitem jest jeszcze inna. Wziął się on z tego, że na początku miałem inną koncepcję na budowę auta. Gdybym dzisiaj zaczynał budować samochód od zera to bardzo możliwe, że zostawiłbym go w oryginalnej budzie. Ale nie ma sensu gdybanie, tylko trzeba się skupić na tym co jest...
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere"
Ma. Bo zapewne ten wniosek nie jest od czapy, tylko oparty jest na konkretnych przesłankach technicznych bądź kosztowych. Gadaj co jest...leon pisze:na początku miałem inną koncepcję na budowę auta. Gdybym dzisiaj zaczynał budować samochód od zera to bardzo możliwe, że zostawiłbym go w oryginalnej budzie. Ale nie ma sensu gdybanie
- xtrack
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
- Kontakt:
bartek....nie masz czego żałowac ze masz takie auto jakie masz....nie dosc ze wyglada to jeszcze jedzie
- leon
- Junior
- Posiadany PUG: biały i szybki
Ale ja absolutnie nie żałuje tego, że mam taki samochód Wygląda OK, podobno szybki... czego chcieć więcej? Chyba tylko czasu, żeby nim jeździć.xtrack pisze:bartek....nie masz czego żałowac ze masz takie auto jakie masz....nie dosc ze wyglada to jeszcze jedzie
Na ostatnim zdjęciu podoba mi się z tym grilem, więc raczej zostaje czarny
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere"
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Ślicznie wygląda...szczególnie z Kobietą na pokładzie
A doczekamy się jakiegoś filmiku ?
A doczekamy się jakiegoś filmiku ?
CTI , TSA ... i ja
- buniooo
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Mi16, DS3
- Kontakt:
onboardu niestety sie nie doczekamy-problemy tech
mysle ze chlopaki zrobia jakis filmik z zawodow, sam jestem ciekaw jak to z zewnatrz wyglada
mysle ze chlopaki zrobia jakis filmik z zawodow, sam jestem ciekaw jak to z zewnatrz wyglada
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 xs
Ależ kocur! Leon, dawaj znać jak będziesz miał to już w Częstochowie - wpadnę na inspekcję