Zaraz idę do garażu to podejrzę na pudełku. Tylko te Clariony nie są odseparowane. Nie chciałem robić żadnych dodatkowych otworów na gwizdki i zamontowałem wszystko w oryginalnych otworach
W bagażniku natomiast gra (a właściwie napier**** ) sub od kina domowego Bose Acoustimass 3
Rafał na tym JVC co kupiłem kiepskie głośniki nie wytrzymują, mam już dość rozglądania się co chwila za innymi żeby założyć coby nie buczały!
Na tył chyba też takie same idą jak w drzwi i mam zamiar zakupić 4 takie same głośniki, tylko nie wiem które
No ale przecież na tył są te głośniczki mniejsze. Chyba że się mylę... U siebie w poprzednim Gentry ich nigdy nie ruszałem, ale pamiętam że wymontowywaliśmy je u Marina z rozbitka i były takie mini Blaupunkty...
Babelo, te co ja mam to Clarion SRE1231R I jaki jest sens montowania z przodu i z tyłu tego samego ?? Na przód daj albo odseparowany (jak masz miejsce na gwizdki) zestaw średniowysokotonowy, albo tak jak ja mam (na średniotonowym jest zamontowany gwizdek), a na tył jakiś basik.
Micek dobrze radzisz, jak widzisz mnie umcumcumc nigdy nie interesowało
Jak by tak na tył wrzucić takie cóś? http://allegro.pl/jbl-500gti-najlepsze- ... 68915.html
Ale to była by przesada, dekle z felg bym pogubił
A na przód właśnie te hertze albo alpine ?
Ojj już bez przesady, na pewno byś nie pogubił. Powiem Ci, że zanim kupiłem te Clariony to przesłuchałem i Pioneery i Alpine'y i inne cuda...żadne nie grały tak czysto. Mówię Ci, szukaj takich Clarionów, a nie pożałujesz