Lord Devil pisze:Hmmm, większości się nie podoba, w sumie to nie mój styl, ale widać, że chłopak zna scenę tuningu, mniej więcej tak to wyglądało kilka lat temu we Francji. Zasadniczo u nas w klubie przyjmowane są lekkie zmiany, ile zajęło czasu abyście się przyzwyczaili, a niektórzy nawet przekonali do tego co zrobił Munne. Brawo za odwagę, bo przecież o to chodzi, skoro robisz to co chcesz.
Munne ma cacy zrobione - stonowane - jego auto nie krzyczy - ono delikatnie sygnalizuje - generalnie na upartego można się przyczepić do detali - no ale jest super
Dodano po 3 minutach:
ja lubię tylko klasyczne spojlery ale cóż duży plus za to że idzie do przodu
bardzo mi sie podoba to co robisz ze swoja maszyna.Wszystko tworzy ladna calosc i nie sugeruj sie nikim tylko wlasnym gustem.
P.S. Obys nie trafil na upirdliwych <R> co do klamek
Powodzenia
owszem z tymi tłumikami pod katem to troszke chyba za nisko.progi bardzo ładne.no i ciesze sie że ktos myśli o tym aby wkońcu troszke ten samochód wygładzić.zobaczycie wkrótce mojego 205 z lampami od vw polo z ringami.pozdrawiam
Po malych modyfikacjach ale caly czas w trakcie realizacji projektu... chwilowa zadyszka finansowa ale bedzie cos dalej no wlasnie jedna czy dwie rury???? co wy na to?
Mi sie nawet podoba... W takim stanie wyglada troche jak "szkic". Ja bym dał kolorek ciemny granat albo czarny (mój gust:P) i jednak dwa wydechy. (jakos mi wygladałby płaskie końcówki pod ten zderzak.) Pozdrawiam
po pierwsze primo i najwazniejsze primo jak chcesz zeby wygladalo autko na sportowe i miało jako tako groziny wyglad, KONIECZNIE ZLIKWIDUJ TEN NAJPIS JUNIOR BO KICHA STRZASZNA. poza tym czemu nie!! pozdrawaim