Moja 205 w trakcie robot:)
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
-
- Nowicjusz
hej! tak wiec pomimo ogolnego wzburzenia i totalnej krytyki na ktora bylem przygotowany(znam wzglednie specyfike tego forum) nie stracilem zapalu ku rozpaczy wiekszoci Co do lpg i juniora to jest to super ekononomiczne auto i moje drugie w domu. Junior nawet w benzynie nie jezdzi wiec montaz gazu niewiele tu zmienil. Mozecie miec mnie za wariata ale bylem tym samochodem w Holandii konkretnie w Alkmaar i trasa z Poznania wyszla ok 13 godzin i kosztowala mnie 140zl. Tak wiec mowcie sobie co chcecie Co do spojlera to tez mialem mieszane uczucia i ze to w ogole nie wyglada itp. ale bez tego spojlera moim zdaniem dupa w ogole nie mialaby zadnego sensownego ksztaltu czytaj bryly Dzieki Bogu kazdy na tym swiecie jest inny i kazdemu jednemu co innego sie podoba! Dzieki za krtyke Pozdro!
- cheatoss
- Maniak
no i o to chodzi zeby sie nie obrazac =]
kiedys bylem zwolennikiem takiego tuningu, teraz nie jestem. po prostu jakos mi przeszlo... zanim cokolwiek doczepilem do swojego, moze dobrze bo bym potem zalowal.
grunt ze sie nie dasasz =] niektorzy wystawiajac swoje projekty na swiatlo dzienne nastawieni sa tylko na pozytywne opinie.
co do niektorych opinii, koniecznosc wstawienia wiekszych felg i obnizenia zawiasu chyba sam dostrzegasz i masz to w planach?
kiedys bylem zwolennikiem takiego tuningu, teraz nie jestem. po prostu jakos mi przeszlo... zanim cokolwiek doczepilem do swojego, moze dobrze bo bym potem zalowal.
grunt ze sie nie dasasz =] niektorzy wystawiajac swoje projekty na swiatlo dzienne nastawieni sa tylko na pozytywne opinie.
co do niektorych opinii, koniecznosc wstawienia wiekszych felg i obnizenia zawiasu chyba sam dostrzegasz i masz to w planach?
sprzedany
-
- Nowicjusz
Zgodze sie z Toba cheatoss przy czym podstawowy problem to fakt ze wstawienie wiekszych felg spowoduje najpewniej to ze predkosc magiczna mojego "potwora" w okolicach sety bedzie nie osiagalna... a osiagi ktorych nie ma beda jeszcze gorsze... nie ma to byc auto na wyscigi a nic takiego, nie pytajcie dlaczego nie mam gti bo tego puga mam zupelnie przypadkowo i jest to wynik otrzymania spadku auto ma od nowosci 55 tys km i jest po jednym wlascicielu
-
- Nowicjusz
Obawiam sie tylko jak to bedzie z tylna belka bo mam watpliwosci czy chociazby 16" tki wejda. Nie powiem ze nie chcialbym wrzucic jakis wiekszych felg nie mniej obawiam sie o koszty a budzet mam ograniczny(poczciwa studencina) W kazdym razie krytykujcie ile wlezie i poddawajcie jakies pomysly prosze Moze cos z tego zrobie...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
chcesz jeździć na 16' mając 45 KMmichubichu pisze:Obawiam sie tylko jak to bedzie z tylna belka bo mam watpliwosci czy chociazby 16" tki wejda.
to juz w ogóle przestanie jeździć
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
-
- Nowicjusz
Nowe fotki a przy okazji wywalam z tylu lotke bo samemu mi sie to nie widzi i cos kombinuje z tlumikami w sensie unormlniam bo sa przesadzone i tez mi to nie pasi... a tak pozatym to reszta na foto
- Załączniki
-
- DSCI0908.jpg (76.32 KiB) Przejrzano 9292 razy
-
- DSCI0911.jpg (82.14 KiB) Przejrzano 9297 razy
-
- Junior
-
- Nowicjusz