Dziękuję wszystkim za miłe komentarze.

Jak już wspominałem... postaram się go uratować.
Na pewno pochłonie to sporo czasu i pieniędzy, ale mam nadzieję, że się uda.
RafGentry pisze:Świetna wersja! Rzadsza w Polsce niż Griffe, czy Gentry.
Przygotowana specjalnie na rynek Włoski (!) w porozumieniu z producentem jeansów. Produkowana w latach 1991-1994.
Dzięki za zwrócenie uwagi na ortografię. Poprawiłem błąd.

Wersja jest rzadka. Mało o niej można znaleźć informacji w internecie. A ja chętnie bym się dowiedział ile egzemplarzy było wyprodukowanych.
Przygotowana w porozumieniu z producentem głównie wyrobów skórzanych, a nie jeansów.
Para pisze:To takie połączenie kilku wersji, bardzo fajny model. Fotele z GTI, silnik 1.6

Chętnie bym obejrzał z bliska.
Silnik 1.6 na monowtrysku.

Myślę, że z czasem będzie okazja.

Swoją drogą teraz już wiesz dlaczego potrzebuję czerwono-czarnych foteli.
Manwe pisze:bardzo ciekawy egzemplarz, ma klimę

, powodzenia w przywracaniu do ideału

Niestety klimy nie mam, a szkoda...
Maydoom pisze:Co do tematu i auta to bardzo fajnie, że założyłeś temat, bo byłeś jedną z nierozkminionych osób przeze mnie

Wiedziałem, że miałeś XSa, ale potem sie coś przewijało półsłówkami o innym aucie i w końcu nie było do konca wiadomo czym śmigasz. Auto bardzo ciekawe, szkoda, że 205 90 % osobom kojarzy się z jakimś sztruclem...
Miałem XSa, ale... wyszło jak wyszło. Przed rozbiciem XSa kupiłem Looka, który miał być na pojeżdżawki. Gdy Zabrakło XSa to struclowaty Look stał się autem do jazdy na co dzień po mieście.
Sebek pisze:ps. sorry ze spytam, ale z tym w kolorze miami o którym kiedyś gadaliśmy..?
Nieruszony, ale poczekaj, będzie...

Przynajmniej mam nadzieję.