Mnie tam się te koła podobają, dystans dobry z przejściem z otworu centrującego puga na audi jest przecież bez problemu do ogarnięcia. Ale do tych kół to tylko guma z naciągiem moim zdaniem
No i kapsel z audi trzeba by zastąpić innym bo sraka trochę
taki czerwony potworek sprzedawał się na allegro i nie tylko parę lat idziesz na oryginalność w trochę innym znaczeniu niż co niektórzy puryści forumowi by chcieli. A że jesteś w zdecydowanej mniejszości...
Felgi po polerce wygladają super i na aucie mogą wyglądać bardzo okej. Tylko,proszę, wystrzel ten znaczek audi w kosmos. Te 20zł uspokoi nasze peżotowe dusze
Widzę że nawiązała się debata na temat felg od audi więc w ramach akcji wspierania pięciodrzwiowych peugeotów skusiłem się na foto-mistyfikacje obrazującą te felgi w połączeniu z ori kolorem
ja wiem ze 5d nie podiba sie klubowicza jak 3d ale mimo to mi sie podoba bo ma swoj klimat i praktycznosc ale nie zapominajcie ze to jest nadal popularna 205
a co do zdkecia to niezla gleba jest i chyba z 18" kozak tylko ze trzeba dodac fele w polysku ale dotka dobra i ma zywo bedIe luks
Dokładka zderzaka zrobiona ze zderzaka z p309 też nie pasuje a jednak jeździłeś z tym "czymś" na swoim aucie. Niech se robi chłopak co chce, zakłada felgi z audi do puga czy robi syrenę "hotrot"
operatorbazooki pisze:Dokładka zderzaka zrobiona ze zderzaka z p309 też nie pasuje a jednak jeździłeś z tym "czymś" na swoim aucie. Niech se robi chłopak co chce, zakłada felgi z audi do puga czy robi syrenę "hotrot"
tylko wyrażam własna opinię, dokładka fakt nie pasowała jak teraz patrzę z perspektywy czasu
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!