Ze skroplinami masz rację, wyraźnie widziałem to przy demontażu starego tłumika.
Tam w ogóle są trudne warunki pracy. Ciekawy jestem temperatury gazów wylotowych...
Grunt że wrócił komfort i kultura podróżowania

monowtrysk Bosch, nie ma jak sterować czterema wtryskami lpg
żeby przy sekwencji wszystkie wtryski lały w sposób ciągły. Rozważałem to ze znajomym gazownikiem. Potrzebny byłby dodatkowy emulator wtrysku. Total custom
... i może jeszcze czerwonego?
Mój wpisuje się w krąg Twoich poszukiwań: świeży zawias z gieta i wentylowane tarcze z zaciskami Girlinga.
Do tego nowa butla 44litry, gotowa instalacja - wymarzona baza do eksperymentów z zasilaniem lpg
A doprowadzenie powietrza do puszki z filtrem masz seryjne czy dłubane?dzikson pisze:O blosie myślałem nie raz i nadal to za mną chodzi, ale taka kombinacja wymaga przebudowy dolotu, a u mnie w fabrycznej puszce siedzi teraz bawełniany wkład K&N, szkoda się go pozbywać![]()
Nigdy nie robiłem porównania, bo chociaż nie raz była okazja na hamownię, to zawsze coś jeszcze pozostawało do poprawy...![]()
ciekawi mnie czy macie jakieś pomysły lub sprawdzone sposoby na dostarczenie większej ilości zimnego powietrza..
Ale ja nigdzie nie wspomniałem, że o mojego chodzi, jak zobaczę jakiego na sprzedaż to dam znaćwoocash pisze:a tu3s... kiedyś chciałem... no dobra, biorę - ale budę masz w komplecie?