Spokojnie nic się nie stało trzeba pamietać tylko że najtrudniejsze sprawy to te związane z najprostszymi rzeczami.
Grześku, nie poddawaj się. Nie dziś, to jutro. Bardzo mnie cieszy, że również i w Białymstoku zawiązują się grupy samopomocy sztorcowniczej. Tak trzymajciegrzesiek309 pisze:Dziś auto mnie pokonało![]()
Martinoo o ile dobrze Ciebie rozumiem to nazywasz to farbą strukturalną, a chyba nie do końca tak jest przynajmniej z mojego punktu widzenia (niech ktoś mnie poprawi jeśli bredzę). Otóż farba strukturalna, którą pokryje się gładką powierzchnię sprawia że staje się ona mniej lub bardziej chropowata. W zależności od rodzaju i granulacji struktury. Z moich informacji też wynika, że każdy kolor do struktury można dowolnie zamówić w mieszalni z asortymentu jakim dysponuje dany punkt. Niewskazane jest stosowanie na strukturę jakichkolwiek lakierów z bardzo prostej przyczyny, zwiększa to grubość powłoki która im większa tym bardziej podatna jest na odpryski i matowienie. Na zderzaku od 205 jest wytłoczony wzorek micro rowków. Położenie struktury zmieniło by ten wzorek zakrywając go w całości i nadając inny powstały przy natrysku.Martinoo pisze:Odświeżanie zderzaków strukturą to podstawowy zabieg odmładzający
samo życie, żeby wyglądał to trzeba się poświęcićwoocash pisze:chciałeś kupić NOWE listwy... które kosztowałyby gdyby były z 2000 pln a zamierzasz się na swojego puga za 10000 z pastą do butów?
masz tu instrukcję co zrobić.. jeśli chcesz mieć dobrze, jak chcesz za każdym razem i po każdym deszczu biegać ze szczotką /do butów/ to powodzenia.
jak zrobisz tak jak powyżej, to będzie trwały efekt.. no ale trzeba się narobić, listwy pozdejmować, mocowania sprawdzić i pouzupełniać..