MiceK pisze:Rafciu, gałka mi się podoba, a poza tym ta ory co mam teraz jest jakaś taka bez wyrazu. Emblematy GTI i mi16 przecież będą jak najbardziej na miejscu. Na pewno lepiej się będzie prezentował na klapie z tyłu niż plakietka ABS

Nie mam siły... Jak czytam coś takiego, to tracę wiarę w ludzi
To może naklej od razu sobie jeszcze Racing, K&N, Remus, Turbo Intercooler i V12? Też będą na miejscu, gdy będziesz przejeżdżał przez mniejsze miejscowości...
To jest
Citroen i emblematy z Peugeota są zupełnie nie na miejscu. Sam chyba masz świadomość, że to klasyk, więc dbaj o niego jak o klasyka, a nie rób choinki. Siła tego GTI tkwi właśnie w jego oryginalności. Jest piękny, jaki jest (no dobra - trzeba mu te zderzaki ORY jeszcze założyć).
Znaczek ABS - to jak dla mnie rewelacja! "Signum temporis" początku lat 90'. Kapitalny smaczek z epoki, gdy ABS nie był jeszcze tak powszechny. To, że jest na Twoim Citroenie, oznacza, że w 1991 roku ktoś się wykosztował i kupił najbardziej wypasioną wersję. Nie jakieś TGI, czy TRD, ale GTI 16soupapes i to z ABS-em!
Sorry za ostry ton, ale czasem po prostu mi ręce opadają. Pamiętaj - "The devil is in the detail" , a kwiatek do kożucha to nie zawsze najszczęśliwsze rozwiązanie...
P.S.
Gałka faktycznie średnia, ale ja bym poszukał jakiejś bardziej stylowej - np. z katalogu dodatków z epoki. Choć w sumie można zmienić na taką z 205, bo to stosunkowo łatwo zmienić.