Jestem pasjonatem motoryzacji, miedzy innymi dlatego jestem obecny na kilku forach motoryzacyjnych, a przegladam kilkanascie. Bardzo cieszy mnie fakt, iz poziom wiedzy na temat utrzymania samochodu w czystosci oraz same czynnosci z tym zwiazane na naszym forum sa na wysokim poziomie "na tle konkurencji"
Zadowolony jestem z duzej ilosci korespondencji prywatnej gdzie pytacie sie i dzielicie swoimi spostrzezeniami.
Milo mi, ze moglem do tego wszystkie "dorzucic kilka cegielek" od siebie. Oby tak dalej.
Licze na prawdziwy wysyp relacji tego lata z Waszej strony.
Forum 205 a detailing
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Forum 205 a detailing
Car Valeting, Car Detailing.
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Re: Forum 205 a detailing
Ja się niezmiernie cieszę, że na tym niszowym forum dzielisz się z nami swoją pasją i służysz poradami. Przekazywana przez Ciebie wiedza oraz polecane produkty na pewno nie jedną osobę zachęcą do zadbania o swój samochód.
Tak trzymaj!
Tak trzymaj!
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Dzieki cejot
Teraz sam sobie posmiece:
Wczoraj na filmie "Zakon" z niejakim Jankiem Van Damme byla scena poscigu, gdzie czarny charakter uciekal czerwona 205 GTi, o ile film ogladalismy "jednym okiem" o tyle scene poscigu razem z Lady Angel z zapartym tchem - piekne auto i to w akcji. 205 nie zdradze i nie porzuce, przyjdzie czas, ze cos znowu pokaze w tym temacie, od czasu do czasu jezdzimy sobie lajtowo bez dachu CTi. Przepraszam wszystki za OT - nie moglem sie powstrzymac. A to forum jest dla mnie szczegolne i na pierwszym miejscu.
Teraz sam sobie posmiece:
Wczoraj na filmie "Zakon" z niejakim Jankiem Van Damme byla scena poscigu, gdzie czarny charakter uciekal czerwona 205 GTi, o ile film ogladalismy "jednym okiem" o tyle scene poscigu razem z Lady Angel z zapartym tchem - piekne auto i to w akcji. 205 nie zdradze i nie porzuce, przyjdzie czas, ze cos znowu pokaze w tym temacie, od czasu do czasu jezdzimy sobie lajtowo bez dachu CTi. Przepraszam wszystki za OT - nie moglem sie powstrzymac. A to forum jest dla mnie szczegolne i na pierwszym miejscu.
Car Valeting, Car Detailing.
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ją dzięki Tobie dowiedziałem się jak prawidłowo przygotować i zabezpieczyć lakier Wcześniej byłem "zielony" i nie wiedziałem co robię źle Jak pomaluje pugi będę miał sporo pytań
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/