dzis sie zabrałem za poprawienie mech. samoregulecji szczek, i tak mi wspaniale poszło ze wyskoczył mi tłoczek z cylinderka. <moja wina > i teraz kapie. zakładam ze nie da sie tego naprawić wsadziłem go delikatnie. chyba ze są sposoby <wcześnieju było ok>. ile może kosztować nowy?? mam GIRLINGA!! pomocy, jutro musze to zrobić bo jutro wieczorem jest mi auto na gwałt potrzebne!!
girling taki drogi???? moj bendix do gti 32 zlote : mam taki sklepik w miko-taniej niz w hurtowni z zamiennikami do francuzow- moge zapytac o girlinga. ktory rok model?
tez gdzies widzialem za 8 zł, ale powierzchnia cylinderka moze byc juz wytarta wtedy dlugo to nie pochodzi. Zalezy czy będziesz miał możliwość i czas znowu do tego zaglądać, odpowietrzać itd.
50 zł, lukas, jaja były takie że hamulce Girling <Lukas> a cylinderki bendix. i to jeszcze bendix z jakiegos starego modelu. dopiero w 3 sklepie mnie uraczyli pomocą, w innych wywalali oczy. rozebrałem ten stary, dziwne bo wg mnie po włożeniu tłoka powinno być oki, ale widocznie gumki były juz liche. pozdro!!
ja w trabancie kiedys takie gumki wymienialem ... przy zaloz. ze tloczek i cylinderek bez zadrapan
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.