Tylni wachacz

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Sajmon
Junior

Tylni wachacz

Post autor: Sajmon »

Mam pytanie odnośnie tylniego wachacza , poprostu mam już luzy na wachaczu i muczę wymienić tuleje metalowo gumową ale chciałem się dowiedzieć czegoś więcej od fachowców co tak naprawdę czeba wymienić i co i ile kosztuje z góry dziękuje
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

tuleje w tylnym wahaczu? w 205 ?
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

no.. pewnie poszły łożyska :D
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Sajmon
Junior

Post autor: Sajmon »

Dołącze jeszce do tego że kupiłem łożyska i symering ostatnio a gość w sklepie powiedział że czop pewnie czeba wymienić i teraz takie pytanie jak wygląda ten czop zaden zemnie mechanik wiec nie śmiać się ma może ktoś zdięcie takiego czopa pozatym nie tania to zecz i niechcę wydawać bezsensownie kasy bo on bedzie chciał zarobić
jastom
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: jastom »

wrzuc czop tylnej belki na jakąś wyszukiwarkę i znjdzie się zdjęcie. Jak już robisz łożyska, a np. ich tam już nie było, to lepiej zrobić i czop. Oczywiście wielu jest tu "zaczarowanych ołówków" (bez ironii), którzy rróżnymi sposobami przywaracają życie belce. Poczytaj.
126p, fav, 126p... 205 ...postęp?
Grzesiek_sq9

Post autor: Grzesiek_sq9 »

ja ostatnio wymieniałem w swoim pugu czop prawy tylni i łożyska - zapłaciłem 320 zł za częsci i robociznę. Czop mi pokazano ten zużyty i wygląda to jak dwie złaczone rurki jedna węższa druga szersza złączone razem. ( taka zwężka). niestety zdjęcia nie mam.
ODPOWIEDZ