AMORTYZATORY TYŁ
AMORTYZATORY TYŁ
Witam zamierzam się wziąc niedługo za remot belki w miom juniorze i mam pytanie odnośnie amorków na tył jakich firm polecacie i czy gazowe czy olejowe ? Ja narazie znalazłem amorki firmy magnum 95zł / sztuka gazowe http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=97286127 i nie czy one są warte a z drugiej stony to nie mam zbyt dużo kasy na to Prosże o szybkę pomoc Pozdrawiam Kamil
- Heler
- Junior
- Posiadany PUG: Inny, Seat Cordoba
- Numer Gadu-gadu: 975861
Ja wymienialem wszystkie amortyzatory i zdecydowalem sie na firme DELPHI gazowe. Na razie nie moge na nie narzekac a jezdze juz troche czasu(15 tys na nich juz zrobilem). Na badaniu technicznym wyszlo ostatnio 73% sprawnosci czyli prawie jak nowe:) Tej firmy nie znam ale moja rada taka: oszczędny dwa razy traci. Lepiej odrazu wydac troszke wiecej kasy i kupic cos dobrego niz zmieniac cos slabego 2 razy szybciej.
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI
gazowe wg powszechnej opinii są lepsze.
Podepnę się...jeśli mam amoraka z tyłu wilgotnego, to myślicie, że brzydal popuścił? Wtedy nie trzymałby wcale, prawda? Zastanawiające tylko dlatego, że nie ucieka w zakrętach(tył się trochę tłucze, ale to mogą być poduchy gumowe). Hmm, ale może te wibracje w jakie wpada mi pug moga być z powodu padniętego amorka, hę?
Podepnę się...jeśli mam amoraka z tyłu wilgotnego, to myślicie, że brzydal popuścił? Wtedy nie trzymałby wcale, prawda? Zastanawiające tylko dlatego, że nie ucieka w zakrętach(tył się trochę tłucze, ale to mogą być poduchy gumowe). Hmm, ale może te wibracje w jakie wpada mi pug moga być z powodu padniętego amorka, hę?
126p, fav, 126p... 205 ...postęp?
http://peugeot.amorki.com/wersja.php?wer=820&m=15&o=245
Tu mozecie znalezc calkiem sporo. Ja zdecydowalem sie na najtansze magnum olejowe. Przy masie ok 800kg nie ma co pchać do juniorka gazowych. Poprzednio mialem delphi i rozleciały mi się po 35tys km.
W w.w. sklepie przesyłka nie dosc ze priorytetem, to jeszcze za darmo
Amorki spisują się znakomicie, doskonałe na nasze polskie drogi. Na gazówkach wszystko mi skakało i odglos halasujacej tylnej polki doprowadzal mnie do szalu.
Tu mozecie znalezc calkiem sporo. Ja zdecydowalem sie na najtansze magnum olejowe. Przy masie ok 800kg nie ma co pchać do juniorka gazowych. Poprzednio mialem delphi i rozleciały mi się po 35tys km.
W w.w. sklepie przesyłka nie dosc ze priorytetem, to jeszcze za darmo
Amorki spisują się znakomicie, doskonałe na nasze polskie drogi. Na gazówkach wszystko mi skakało i odglos halasujacej tylnej polki doprowadzal mnie do szalu.