Za dużo pali??!!
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
widze ze sie wszyscy podłączyli do opini na temat spalania gti.no żeczywiście macie coś z życia.jazda od stacji do stacji.na pewno każdy z was jeździ tym gti z kolegami żeby mial sie kto dołożyć do 5 litrów paliwa.hehh.panie b182 widze ze i lpg pan założył.teraz to musi byc muł z tego gti no i przez zime to postoi za ramką chyba.ale cóż jeżeli kogoś rajcuje niedzielna jazda gti prosze bardzo.
lepiej od stacji do stacji niz rozpedzac sie pol kilometra, zeby rowerzyste wyprzedzic, a poza tym nie kazdy traktuje samochod jak dupowoz -dla mnie i dla wielu to zabawka, ktora potrafi tak rozszerzyc usmiech, ze glowa rozpada sie na 2 czesci
PS
kiedys mialem klekota i jakos nie pali mi sie, zeby do niego wrocic, a ty gita nie miales
PS
kiedys mialem klekota i jakos nie pali mi sie, zeby do niego wrocic, a ty gita nie miales
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
te sreberk
jak sie chce by malo palil to sie ma silnik 1.1 albo 1.0 ... badz wszystko porzadnie wyremontowane na zicher i lekka noge
jak sie chce by malo palil to sie ma silnik 1.1 albo 1.0 ... badz wszystko porzadnie wyremontowane na zicher i lekka noge
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
jeśli chodzi o radość z jazdy... to jest jeszcze jeden czynnik
to gdzie sie mieszka.. ja mieszkam w baardzo zakorkowanym niemal przez cały dzień mieście, gdzie nie ma miejsca na jakieś.. "szaleństwa" a to spalanie to chyba jest 2 razy takie jak powinno być w cyklu miejskim..
ech.. ja ja chciałbym mieszkac gdzieś, gdzie korek na drodze nie zaczynałby się 300 metrów od mojego domu...
to gdzie sie mieszka.. ja mieszkam w baardzo zakorkowanym niemal przez cały dzień mieście, gdzie nie ma miejsca na jakieś.. "szaleństwa" a to spalanie to chyba jest 2 razy takie jak powinno być w cyklu miejskim..
ech.. ja ja chciałbym mieszkac gdzieś, gdzie korek na drodze nie zaczynałby się 300 metrów od mojego domu...
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
Panie oloolo10, lpg założyłem rok temu. Za ramką to raczej nie bedzie stał bo czemu??(nie no w sumie jak bede koło silnika robił to chwile postoi)Palic pali pieknie.. Gazu 10-13 l/100km. Dużo??T Wymaga zrobienia silnika ale to i w 1.1 sie robi. Z tym ze jak sie gti przejedziesz to w zadne inne toczydełko nie bedziesz chciał wsiaść. Chociaz z drugiej strony niektórzy wolą jak im klamki na zakretach rysują asfalt... "Kur... panie jakie pikne iskry lecą,..."
Jezdziłem róznymi autkami ale frajdy zadne z jazdy nie daje takiej jak GTI-k. Innymi słowy-co kto lubi.
Jezdziłem róznymi autkami ale frajdy zadne z jazdy nie daje takiej jak GTI-k. Innymi słowy-co kto lubi.
Pug sprzedany