Zwrotnice 1.9 GTI w 1.9 D
- PSEMO
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Zwrotnice 1.9 GTI w 1.9 D
Mam problem z gatunku głupich. W 1.9 D rozwaliły mi się zwrotnice, nie mogę dostać używanych. Chciałbym założyć te z 1.9 GTI, bo docelowo na takie zawieszenie chciałbym się przerzucić. Chciałbym to jednak robić etapami, bo sami wiecie dlaczego... I teraz problem: czy da się tymczasowo założyć zwrotnice od 1.9 GTI na wahacze pojedyncze z diesla. Wiem, ze będę musiał od razu zmienić półosie, ale czy zaciski również? Czy tarcze i zaciski które miałem z diesla da się założyć na zwrotnice od GTI, czy będę musiał to również wymienić?
- PSEMO
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wiesz, jak napisałeś itd. to się przeraziłem, bo myślałem, że będzie więcej problemów. Co do długości to zawsze przed kupnem można zmierzyć, ale to by wyszło już w trakcie. Co do szrotów to zjeździłem nawet te zajmujące się francuzami we Wrocławiu i ze zwrotnicami to wogóle bieda. Koleś mi powiedział żebym szukła rozbitka jakiegoś, to się zaczailem na pół godziny, ale jakoś nic się nie rozbiło
- PSEMO
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dobrze się składa bo ja mam do wymiany obie zwrotnice i właśnie tą krótszą półoś. Mam prośbę w takim razie skoro sie przyznałes do półosi, zmierz ją prosze na dlugość, bo mam akurat wyciągniętą swoją ośkę i porównam sobie wymiary. Jeżeli możesz podac mi cenę tej ośki to byłbym wdzięczny. Zwrotnice widziałem gdzieś u nas na stronie za 50 zł sztuka. W sumie to by mnie taniej wyniosło póki co niż nowe zwrotnice.