zawiasy
- wasia
- Junior
- Posiadany PUG: green
- Numer Gadu-gadu: 0
zawiasy
Witam!
No właśnie drzwi mi się telepią aż strach (od strony kierowcy). Pytałem już w salonach peugeota ale tam nie wiedzą jaki ta część ma numer albo mówią że tego nie mają więc mam pytanie - czy pasują te sworznie do zawiasów z jakiejś innej fury (wolałbym kupić nowe bo jak wyjmę z innej 205 to boję się że za pół roku znów zacznie się to telepać).
No właśnie drzwi mi się telepią aż strach (od strony kierowcy). Pytałem już w salonach peugeota ale tam nie wiedzą jaki ta część ma numer albo mówią że tego nie mają więc mam pytanie - czy pasują te sworznie do zawiasów z jakiejś innej fury (wolałbym kupić nowe bo jak wyjmę z innej 205 to boję się że za pół roku znów zacznie się to telepać).
- majkelus205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
- TO-MI
- Maniak
- Posiadany PUG: XU9J4
- Numer Gadu-gadu: 604584106
jak sie poważnie telepią to jest wyrobiony sworzeń i napewno gniazdo
najlepiej zakupić troszke grubszy i rozwiercić bedzie jak nówka
wymiana na taki sam tylko nowy poprawi sprawe ale nie skasuje wszystkich luzów
najlepiej zakupić troszke grubszy i rozwiercić bedzie jak nówka
wymiana na taki sam tylko nowy poprawi sprawe ale nie skasuje wszystkich luzów
Doba ma 24 godziny,zgrzewka 24 piwa...przypadek..?
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ja kupiłem te sworznie w ASO, ale niestety zawierzyłem tym palantom co tam pracują i kupiłem nie takie jak mam....Mam teraz na zbyciu komplet sworzni - do górnego zawiasu takie mniejsze i do dolnego troche większe - wygląda po prostu jak śruba:) U mnie jak się okazało potem (nie przyjrzałem się - o ja głupi) są zwykłe kołki rozporowe...Nie wiem od czego to zależy. Gość w ASO spytał tylko o rok produkcji i powiedział że będa na pewno takie...Jakby ktoś na nie reflektował to sprzedam za 40zł - mam wciąż oryginalnie zapakowane
jestem chetnyFox pisze:Ja kupiłem te sworznie w ASO, ale niestety zawierzyłem tym palantom co tam pracują i kupiłem nie takie jak mam....Mam teraz na zbyciu komplet sworzni - do górnego zawiasu takie mniejsze i do dolnego troche większe - wygląda po prostu jak śruba:) U mnie jak się okazało potem (nie przyjrzałem się - o ja głupi) są zwykłe kołki rozporowe...Nie wiem od czego to zależy. Gość w ASO spytał tylko o rok produkcji i powiedział że będa na pewno takie...Jakby ktoś na nie reflektował to sprzedam za 40zł - mam wciąż oryginalnie zapakowane