W sprawie zegarów

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

W sprawie zegarów

Post autor: bipi »

dostałem od iro białe zegary i co dalej? nakleić je na te? czy jak to zrobić. tak żeby mi wskazówki nie haczyły o papier, bo rozumiem że trzeba je wydrukować.
miketd

Post autor: miketd »

mozna kupić popier do drukarki samoprzylepny,albo tasme dwustronną,ja tak zrobiłem i działa
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

czyli normalnie zdejmuje wszystko oprócz zegarów i tam naklejam na te stare pod wskazówki???
bipi.205.pl
miketd

Post autor: miketd »

ja odkręciłem tarcze i zdjołem wskazówki,jest troche zabawy ale łatwiej przykleić
kolano

Post autor: kolano »

A ja polecam papier wizytówkowy.Jest gróby,sztywny i przyjmie więcej tuszu(lepsza jakość druku).Do tego jest tak fajnie lekko przetłoczony.Ten sztywny papier założyłem zamiast oryginalnych tarcz narmalnie na śróbki.Niestety trzeba zdjąć wskazówki które trzeba następnie idealnie ustawić na sprężynie(prędkościomierz).A jak mi się znudzą to oryginalne zegary są niezniszczone naklejkami.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

no masz rację ale nie uśmiecha mi się ściągać wskazówek. musi być jakiś inny sposób.
bipi.205.pl
kolano

Post autor: kolano »

Możesz przeciąć żyletką od środka do zewnątrz nową tarcze ale to może być widoczne więc ja polecam zdjąć wskazówke,mimo że ustawienie jej na swoje miejsce jest trudne.Ja przed rozebraniem sprawdziłem jaką mam prędkość na piątce przy 3000 obr/min i ustawiałem prędkościomież patrząc na obroty.Fakt że zrobiłem przy tym z 10 km ale się udało i nie żałuję.
ODPOWIEDZ