E co Ty! Przepisy udzielają zgody na zdjęcie tych elementów jedynie ze względu na zmniejszenie wagi. Z założenia elementy takie jak tapicerki powinny być trudno palne. Tego wymaga homologacja auta na drogę. W rzeczywistości bywa różnie...
Tak, tak hehe... o Adasiu M. który pewnego pięknego razu postanowił pomóc koledze i pożyczyć mu bak... A skończyło się remontem nie tylko baku, ale samochodu i połowy domu...
No wlasnie slyszalem, ze Adas lapal sie za glowie i krzyczal "Gascie garaz... boze garaz sie pali" a wlasciciel garazu, ktory chcial pozyczyc bak "Gascie auto ... auto!! auto sie pali!!"
[OT] ja słyszałem o kolesiu który wjeżdzając do garażu nie wychamował i zmiażdzył butle z gazem podobno znaleźli go w takiej pozycji w jakiej wjeżdzał do garażu tylko że juz sie nie ruszał
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
jeśli to rzeczywiście pradwa to nie widzę tutaj niczego śmiesznego...
a tak w ogóle kiedyś słyszałem jak kumpel brata uczył się jeździć Audiolką ...nie dość że pomylił gas z hamulcem to jeszcze ojca potrącił i wjechał w dom
dlatego własnie od nauki jazdy mamy panów w Punto II
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU