Wentalator od chlodnicy ....

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
axelus

Wentalator od chlodnicy ....

Post autor: axelus »

... jak jest w Pugach Dieslach , czy wlacza sie juz po krotkim czasie uzytkowania czy trzeba nim poszalec zeby nabral naprawde wysokiej temperatury ?
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

jest taki halas pod maska ze nie wiem kiedy chodzi wentylator :D a tak na powaznie, postoisz troche w korkach i sie wlaczy, ale nie tak szybko jak w benzynie.
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
axelus

Post autor: axelus »

bo jak mialem wczesniej benzyne to wlaczal sie szybko a tutaj to jeszcze nie slyszalem ---- nawet jak juz wylacze silnik ---- faktem jest to ze nie jezdzilem jednorazowo jeszcze wiecej jak 1,5 h lub max 50 km ---- a pytam sie dlatego iz bede musial zrobic za tydzien 500 km i to w innym kraju --- a nie chcem zeby mnie scholowali z autostrady ---- bo juz dwa razy q... mac scholowali mnie i slono zaplacilem ----
Awatar użytkownika
waldemarek_b
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: waldemarek_b »

ja mam diesela i żeby wentylator sie włączył to potrzeba kilkunastu minut pracy na postoju w środku lata
P205 1.8D 1984 XUD7
marecki

Post autor: marecki »

a mi sie w ogole nie zlalacza wentylator:)a podalczony jest. Kit z tym..zima idzie:)
cat

Post autor: cat »

Mam trochę inne pytanie, ale w temacie :wink: . Czy ktoś z was orientuje się, czy wentylator w Pugu z silnikiem benzynowym będzie pasował na wymianę za jeden z dwóch w dieslu?
ODPOWIEDZ