Jak wymontować włącznik ogrzewania tylnej szyby
Jak wymontować włącznik ogrzewania tylnej szyby
Musze wymontować ten przełącznik i go naprawić, ale nie chciałbym zrobić głupoty i nie zniszczyć czegoś przy tym zabiegu.
Poradźcie jak to łagodnie zrobić, bo ja nigdy tego nie czyniłem.
to są moje początki, Puga mam dopiero od 5 Dni.
Dzięki i pozdrawiam
Poradźcie jak to łagodnie zrobić, bo ja nigdy tego nie czyniłem.
to są moje początki, Puga mam dopiero od 5 Dni.
Dzięki i pozdrawiam
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Witam
Naprawić przełącznik? a co z nim nie tak?
Żeby sie dostać do 'kostki' tego przełącznika musisz wyciągnąć pokrętła nawiewu, które kryją dwie śrubki trzymające plastik środkowej konsoli, za popielniczką też się chowa śrubka, nie wiem czy nie ma tez jednej pod plastikową nakładką dookoła zegarka (ta nakładka ma u góry i u dołu zaczepy typu <na_siłe>)... jesli sie nie myle to wszystkie zabezpieczenia, teraz odchylić ten plastik (on jest jeszcze trzymany przez kable) i jest tylne dojście do przycisków...
No i jest już nas więcej z Sosnowca...siu...
Naprawić przełącznik? a co z nim nie tak?
Żeby sie dostać do 'kostki' tego przełącznika musisz wyciągnąć pokrętła nawiewu, które kryją dwie śrubki trzymające plastik środkowej konsoli, za popielniczką też się chowa śrubka, nie wiem czy nie ma tez jednej pod plastikową nakładką dookoła zegarka (ta nakładka ma u góry i u dołu zaczepy typu <na_siłe>)... jesli sie nie myle to wszystkie zabezpieczenia, teraz odchylić ten plastik (on jest jeszcze trzymany przez kable) i jest tylne dojście do przycisków...
No i jest już nas więcej z Sosnowca...siu...
Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- przemo
- Junior
GrzegorzWicher pisze:Apropo srodkowej konsoli mam pytanie czy moge dolaczyc i gdzie gniadko zapalniczki bo w moim Pugu 1.0 z 1988 jest tylko niefunkcjonalna zaslepka. Bylbym wdzieczny za sugestje jak podpiac zapalniczke i gdzie ?
Z gory dziekuje.
palenie szkodzi zdrowiu
a tak wracajac do tematu to z tego co piszecie to cos z zasilaniem do tego wlacznika, z wyciagnieciem tego to bywa roznie, ale sposob jaki ospisujecie tzn spinacze wydaje sie byc dobrym