Ręczny - nieszczęsny! /*już mam*/
Ręczny - nieszczęsny! /*już mam*/
Mam taki problem z hamulcem ręcznym: kiedyś (pół roku temu) sobie działał bez zarzutów - ale się przejechałem na ręcznym troszku i się ręczny skończył. Teraz go zechciałem podciągnąć, ale pojawił się problem - jedynie mogę go zaciągnąć na max 3 ząbki - dalej ani drgnie. Nie chcę ciągnąć na siłę, żeby czegoś nie urwać. Czy to jest problem linki, czy może cosik się tam w kole przyblokowało??
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi/sugestie
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi/sugestie
Ostatnio zmieniony 25 kwie pn, 2005 9:52 am przez lamany, łącznie zmieniany 1 raz.
- waldemarek_b
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Witam
W końcu mam ręczny!
Wymieniłem 2 linki (obydwie były popękane, a jedna to jeszcze zardzewiała/zapiekła się - nie miała szans "działać").
Kosztowało mnie to 100zł (50zł - 2 linki; 50 zł robocizna). Trochę było problemu ze zdjęciem bębnów i cała operacja zajęła 2,5h - ale teraz wszystko pięknie działa.![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
PS. Wymieniałem w Krakowie - jakby ktoś pytał/potrzebował.
W końcu mam ręczny!
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
Wymieniłem 2 linki (obydwie były popękane, a jedna to jeszcze zardzewiała/zapiekła się - nie miała szans "działać").
Kosztowało mnie to 100zł (50zł - 2 linki; 50 zł robocizna). Trochę było problemu ze zdjęciem bębnów i cała operacja zajęła 2,5h - ale teraz wszystko pięknie działa.
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
PS. Wymieniałem w Krakowie - jakby ktoś pytał/potrzebował.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Ex 205 XS 1,4 75 KM
- Numer Gadu-gadu: 0
Lamany, ja z innej beczki-masz mozliwosc zrobienia wyraznej fotki tego znaczka XS? Tak zeby mozna bylo wg zdjecia dorobic znaczeik. Bo nie mam a Pieras kiedys mowil ze mi dorobi ale musi miec wzor.Napisz na cyborg@wp.pl, dzieki