Magnetyzery...czy to coś w ogóle daje?

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Yahoo »

nadal myśle, że magnetyzery to raczej chwyt reklamowy! myślę, że to dobry sposób na zarobienie kasy ale jak ktoś mnie przekona to spokerr :)
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

chłopaki gdyby to naprawdę coś dawało dlaczego nie byłoby stosowane w sporcie ??
invictus

Post autor: invictus »

Jest stosowane!! tylko nie powszechnie ze wzgledu na te (srednio) 2000 km az zacznie dzialac
Niektore firmy juz zaczynaja montowac je w seryjnych samochodach (jak przypomni mi sie co to bylo to napisze)
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

oki daj znać jakie to firmy, spróbuję załatwić dokumentację odnośnie montażu magnetyzerów
invictus

http://www.trucks.com.pl/dzialy/akcesor ... ka_57a.htm
jakos nie ma wykresow ale cos znajde :wink:
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

spoker
invictus

Gdzies cos znalazlem ze w volvo ale to nie jest pewne i bede szukal dalej ale kolo poludnia
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

ale wy wszyscy dziwni jestescie magnetyzer to nie jakies cudo które obniza spalanie o 3 l duzo ludzi pisze ze to gówno daje bo od kogos usłyszeli albo maja silniczki 1,0 max 1,4 pojemnosci załoza magnetyzer i by chceli zeby palił mniej 3l jak auto bez magnetyzera pali 5 Nawet jak zmniejsza sie zuzycie o tych pare setek do 0,5l przy duzych silnikach do 1l to jest to odczuwalne przy tankowaniu pełnego baku Np ktoś robił na baku 800km a teraz 850 do 900 to czyli ze jest odczuwalne ale jak większosc zalewa za 20zł i i maja magnetyzer i mysla ze zrobia za 20zł 200km to sie gruba myla I wszyscy wtedy nazekaja ze to gówno daje a jeszcze do tego wyczytaja ze podnosi moc do 10% to auto butuja bo mysla ze ma większa moc a tu gówno paliwo zrzera i nie ma zadnego efektu mniejszego spalania no bo jak albo butowanie albo spalanie trzeba wybrac
Ostatnio zmieniony 05 cze ndz, 2005 12:13 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
invictus

Exactly!!
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

najlepiej będzie jak to kupię i przetestuję sam :)
invictus

Hehe tez kupie jak juz panewki zrobie :|
Konserwa

Post autor: Konserwa »

ja se kupiłem komplet magnetyzerów magstera, n apowietrze gaz i płyn chłodniczy, i z płynem to nie wiem jak tam ale pali mi mniej, nie kolosalnie ale wyczuwalnie mniej około 1 litra gazu mniej a klepe naprawde sporo kilosów wiec 1,70 za każde 100 km to jak policzy c to sie uzbiera, co do mocy to nie wiem bo sie nie scigam raczej, silnik mam 1,4 i spokojnie sobie jade ale raczej mało kto mnie bierze na trasie
ODPOWIEDZ