Zaciski jaki klucz.
Zaciski jaki klucz.
Właśnie biore się za hamulce (bendix) tylko jakim kluczem odkrecić zaciski może macie jakieś pomysły i sposoby na odkrecenie .
krecic w lewo sie nie da bo to zalezy jak patrzysz... gora idzie w lewo a dol w prawo (:shock: ) powinno sie krecic przeciwnie do ruchu wskazowek zegara
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ale z tego co pamietam to w bendix'ie to jak otworzysz beben to szczeki sie wyciaga a nie wykreca
Natomiast z przodu to sa 2x17albo 18 (chyba)
Ale z tego co pamietam to w bendix'ie to jak otworzysz beben to szczeki sie wyciaga a nie wykreca
Natomiast z przodu to sa 2x17albo 18 (chyba)
Ostatnio zmieniony 05 cze ndz, 2005 9:15 pm przez invictus, łącznie zmieniany 1 raz.
Faktycznie zapomnialem ze jak mialem diesel'a to nie moglem tego g**** odkrecic!!
W GTi mam normalne sruby
Pozostaje albo znalezc kogos kto ma klucz 5-katny albo przyspawac do nich nakretki 6-katne
Ewentualnie bosch'em zeszlifowac ja tak zeby kwadrat wyszedl, tylko polewc co chwile woda zeby sruby nie rozhartowac a to troche zmudne bo te sruby sa twarde
W GTi mam normalne sruby
Pozostaje albo znalezc kogos kto ma klucz 5-katny albo przyspawac do nich nakretki 6-katne
Ewentualnie bosch'em zeszlifowac ja tak zeby kwadrat wyszedl, tylko polewc co chwile woda zeby sruby nie rozhartowac a to troche zmudne bo te sruby sa twarde
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
przeciez taka srube mozna odkreci francuzem ![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora