Jakie belki Pasuja do GTi

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Casper

Jakie belki Pasuja do GTi

Post autor: Casper »

Jakie belki z 205-tek pasują do 1.6 GTi??? Czy z xs-a pasuje i czy z innych też??
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

z kazdej :)

Ale najlepsza jest wlasnie z GTI... bo roznily sie wyposazeniem* ;) i drazkami skretnymi.

Ad* - gti miala stabilizator przechylow.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Casper

Post autor: Casper »

A jeśli posiadam orginalną belke z GTi (złużytą) i jakąs z innej wersji to czy moge ze starej zaadoptować niektóre częsci do tej nowej, własnie drązki, i ewentualnie stabilizator?? Szczerze nigdy nie przygladałem sie konstrukcja belek więc nie jestem w nich zorientowany, wole zajmowac sie silnikami :D
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Mozesz
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Awatar użytkownika
tomek
Uzalezniony

Post autor: tomek »

Powinno pasować, mi się udało, ale co ciekawe cała rura w GTI jest grubsza :wink:
Czopy, łozyska, długośc rury, wszystko to samo.
Wachacze też identyk, ale co ciekawe wahacze w 309 też są niby identyk, a jednak mają inny wieloklin na drążki skrętne :wink: przynajmniej te, które spotkałem tak miały....
Ciekawi mnie czy to kwestia modelu czy np. serii/rocznika itp.
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
ODPOWIEDZ