Mam taki problem, bo ostatnio jak parkowalem na parkingu, Cos mi strzelilo w kierwonicy jak przekrecilem ja w lewo, Jak sie okazalo pozniej kierwonica kreci sie w kolko, a kola stoja w miejscu Co moglo sie popsuc ?? Mysle ze to moze byc maglownica ale moge tez sie mylic, Moze ktos bardziej sie zna i by mi mogl pomoc, Co by moglo tez pojsc, i ile by to mniej wiecej kosztowalo
Jak kręcisz kierownicą a koła stoją w miejscu i słychać jak przeskakują zęby w maglownicy tzn. kierownica stawia duży opór później jest przeskok,luz i znowu opór to masz walniętą maglownicę.
Oto chodzi wlasnie ze jak np: przekrece kierwonica to obraca sie z 5 obrotow nawet robi i delikarnie kierownica chodzi...jak by jakis zeby tam jej wogole nie trzymaly.
Wydaje mi sie tez ze jak by siadla to maglownica cala to by kierwonica sie ruszala ale troche ciezej, a teraz to ja jednym paluszkiem moge krecic sobie ja
niech ktos pokreci tobie kierownica a ty obserwuj czy sie kreci przy przekladni kierowniczej caly lacznik laczocy kolumne z przekładnią tam bedziesz widzial dokladnie co i jak czy się kręci czy nie bo moze to przekładnia strzeliła