Cokolwiek o nich wiecie, piszcie.
Wiem że robią ponoc dobre kosiarki i betoniarki do nabycia m.in. w praktikerze:) Chyba maja dużo tej żółtej farby
A tak do rzeczy te żółte to ponoć seria gazowo-olejowa pod sportowe spreżyny czyli domyślam się że powinny być krótsze od seryjnych ale czy tak jest??? i czy faktycznie są to twarde amorki pod krótkie spreżyny i sprawdzaja się w tym dobrze?
Gdzieś nawet piszą że są wykorzystywane w zestawach KW ....
Chciałbym zestawić je ze spreżynami z GTI z posadzonymi/i/lub/obciętymi dwoma zwojami czyli będzie nisko i amorek o seryjnej długości niezbyt sie sprawdzi.
Mam do dyspozycji jeszcze kpl. kolumny weiteca -70 do silników TU, które nie sprawdzaja sie przy silniku XU- siadają na poduszkach... ale same amorki sa fajne bo sa krótkie i twarde i myślę że dobrze by sie sprawdziły.
Żółte amorki AL-KO
Sprezyny byly twardze(ale nie wiele) niz w serii a amory zwykle czarne, wiec jak dla mnie nie swiadczy to zbyt dobrze o firmie... bo zwykle powinny przynajmniej rok posluzyc... Nie moge sie wypowiedziec o tych zoltych, ale gosc ktory to mojemu qmplowi sprzedawal to powiedzial ze AL-Ko nie nadaje sie do wiekszych obciazen. Szkoda ze nic wiecej dodac nie moge
Pozdro;
Pozdro;
Jak zwykle troche dobrze, troche źle
Rozmawiałem z jednym sprzedawcą, on twierdzi, że są standartowej długości...
Zmierz je to zobaczymy.
Rozmawiałem z jednym sprzedawcą, on twierdzi, że są standartowej długości...
Zmierz je to zobaczymy.
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne