Mam problemik. Coś mi obciera gdy skręcam w lewo. Pojawiło sie jakies 2 tygodnie temu. Początkowo problem sie pojawiał gdy szybciej wchodziłem w zakręt. Teraz trze prawie zawsze no chyba ze sie tocze bardzo powoli tak poniżej 20 km/h. Nie widać zeby obcierało o nadkole zadnych śladów na oponie i na innych częściach tez nie. Pozatym padają mi klocki nadają sie do wymiany. Może to coś ze zbieżnością? Jak ktoś wie będe wdzięczny.
teraz juz zawsze wczesniej jak szybko wchodziłem w zakręt. Zauważyłem też że jak wchodze w zakręt na luzie to jest cicho nic nie obciera ale wystarczy ze dodam gazu(nadal jade na luzie) znowu obciera. I co to może być bo na pewno nic przy kołach?
Mialem dokladnie ten sam problem.. Sprawdz stan poduszek pod silnikiem ( w szczegolnosci gornej oraz odbojniki). U mnie to wystarczylo. Wymienilem je i po problemie
Miałem podobnie, z tym że u mnie przy skręcaniu w lewo i na... wstecznym. Gdy jechałem do przodu i skręcałem było dobrze. Problem sam się rozwiązał jakiś czas temu. Do dziś nie wiem co to było;]
Faktycznie a już sie dziwie czy Winkiel coś ostatnio tu pisze Tak więc profilaktycznie blokuje temat mysel że problem juz nie aktualny a gdyby jednak ktoś coś potrzebowałto psiać do mnie na PW odblokuje
THE END
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...