Urządzenie do przyspieszania obrotów na zimnm dieslu.
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Urządzenie do przyspieszania obrotów na zimnm dieslu.
Jak to sie nazywa, to ustrojstwo?
Jest w dieslu w termostacie i ma mechanicznie poruszac jakas dzwiegienka w pompie wtryskowej.
Nie dziala mi toto i musze wiedziec jak to nazwac zeby kupic
Jest w dieslu w termostacie i ma mechanicznie poruszac jakas dzwiegienka w pompie wtryskowej.
Nie dziala mi toto i musze wiedziec jak to nazwac zeby kupic
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
- 205MI16
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS
Urządzenie zimnego rozruchu - jak powiesz ssanie to każdy zakuma o co chodzi.
To że nie działa to raczej normalny objaw. U mnie nie działało - kupiłem używkę która też nie działała - kupiłem nowy który działał jak chciał (linka była dobrze naciągnięta). Myślałem oprzerobieniu tego na manual ale puga sprzedałem
To że nie działa to raczej normalny objaw. U mnie nie działało - kupiłem używkę która też nie działała - kupiłem nowy który działał jak chciał (linka była dobrze naciągnięta). Myślałem oprzerobieniu tego na manual ale puga sprzedałem
Dobrze mowisz -u mnie tez nie dzialalo -jak nie szlo tego wogole ruszyc, ale jezdzil, problemow nie bylo, to nie grzebalem205MI16 pisze:Urządzenie zimnego rozruchu - jak powiesz ssanie to każdy zakuma o co chodzi.
- waldemarek_b
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0