Witam
Mam taki problem - coś mi ostatnio zaczeło z tyłu piszczeć/skrzypieć - jakby metal o metal. Raczej na dołkach daje się to słyszeć. Belka odpada bo miesiąc albo dwa temu była robiona (nowe łożyska wsadzone). Co to może być
ewentualnie taki drobiazg .... opony nie tra o bude ?
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Najlepiej wjedź na kanał lub najazd, wsadź kogoś kumatego pod spód a Ty kiwaj nadwoziem (najlepiej wkomponuj się do bagażnika ). Ja stawiam na 2 miejscu po belce na silentbloki na amorach.
możliwe że padłu gumy w belce, te które są w łapie, które łączą belkę z nadwoziem albo poducha belki . Koszt tej poduchy to chyba koło 100 zł na jedną strone
P.s na jedną strone są dwie gumy, w łapie (bodajże 2 gumy) i jedna poducha, to samo z drugiej strony
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.