Nowy 205 czy renowacja staruszka?

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
Numer Gadu-gadu: 35314
Kontakt:

Post autor: Pagi »

Obawiam sie ze sprzedac to sie nie oplaca... Leopiej, jezeli zamierzasz kupic drugiego tez diesla to tego zostaw sobie na czesci... Bo tak jak koledzy pisza, nasze lewki lubia jak sa w centrum uwagi :) Wiec systematycznie trzeba przy nich dlubac.
Ja mam tez dieselka, ciut mlodszego bo '92 i jestem zadowolony, ale trzeba jednak troszke czasu i pieniazkow mu poswiecic...
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

no pewnie że nie sprzedawaj tylko zjedz go do konca. zrób to co musisz tak zeby było i smigaj-to jest diesel wiec pewnie jeszcze sporo wytrzyma. Jaki ma przebieg?
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
minta
Maniak
Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
Numer Gadu-gadu: 691088

Post autor: minta »

Popieram kolegów. Jeśli przebieg ma poniżej 500 tyś to nie jest najgorzej :-) Gdybyś dostał za niego 1500zł to by było super a tak poważnie to nie ma teraz zbyt dużych szans na sprzedanie jakiegokolwiek samochodu a z tego rocznika to już wogóle. Kupić jest łatwo. Ostatnio sprzedałam looka w dieslu z 91 roku za 2200 zł (a kupiłam za 800zł :twisted: :twisted: :twisted: ) ale to był fuks.
Podreperuj co się da i kulaj się dalej.

pozdrawiam i powodzenia życzę
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE

http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
ODPOWIEDZ