Jak zdjąć blendę??
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
Jak zdjąć blendę??
Pytam bo niechce jej połamać.Czy czeba ja jakoś odkrecac itp??? Chce ją zdjac bo ładniej bez niej wyglada pug:)
Pug sprzedany
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
odklejasz znaczki peugeot i 205 na blendzie , pod nimi masz spineczki które trzymaja blende do klapy Ściagasz je i blenda schodzi
Ostatnio zmieniony 14 gru śr, 2005 4:03 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
- deejay
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1,6 GTI
- Numer Gadu-gadu: 3788033
- Kontakt:
Blaszka a jak jest odblask?? Sie zastanawiam bo jakiś debil podkleił ją klejem i widać plamy (z plastyku odeszła farba odbijająca światło). i sam sie zastanawiam czy jej nie wywalić całkiem, bo nie moge dostać takiej samej, nie jestem pewnien co jest pod nią a do blacharza sie nie wybieram. Hoć i tak trzeba by było usunąć zaczepy
- perunvit
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Obecnie brak. Puscilem za godziwa cene 205 LOOK, ktory u kupca zdetronizowal jako 1 auto Golfa IV;]
- Numer Gadu-gadu: 0
Kwestia gustu czy PUG lepiej wygląda bez blendy. Zdjąłem jakieś 4 miesiące temu bo sądziłem że będzie ok. Po zdjęciu już trochę gorzej to wyglądało. Byłoby spox gdyby nie wgięcie w klapie na ową blendę. Czegoś tam jednak brakuje:|
Poza tym jeszcze nie spotkałem się z pozytywną opinią wśród moich znajomych co do owego "tunningu":P
Całkiem możliwe że efekt z bliska psują bolce mocujące wystające z klapy, ale na wszelki wypadek nie `ciachałem` ich... ten "wszelki wypadek" trwa już dwa miesiące jak się zabieram za ponowne mocowanie bledny:]
Poza tym jeszcze nie spotkałem się z pozytywną opinią wśród moich znajomych co do owego "tunningu":P
Całkiem możliwe że efekt z bliska psują bolce mocujące wystające z klapy, ale na wszelki wypadek nie `ciachałem` ich... ten "wszelki wypadek" trwa już dwa miesiące jak się zabieram za ponowne mocowanie bledny:]
Adin, dwa, tri, cityry, piat... 205