Bardzo prosze o rade jak wymienic tuleje w przekladni kierowniczej bo jest wyrobiona i musze dorobic nowa
z gory wielkie dzieki
Jak wymienic tuleje w przekładni kierowniczej ?? PILNE
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
HEJKJA
hej dzieki za zainteresowanie
nie chodzi mi o ta plastikowa co dociska
a o ta z prawej strony w niej chodzi ta listwa i tam ona na koncu przekladni ma juz luzy bo sie tam tulejka wyrobila i wlasnie chodzi mi o ta z prawej strony
poprostu nie wiem jak odpiac ten drazek kierowniczy od listwy bo tam jest jakos zaprasowane czy jak jakis metal hm i dlatego nie wiem jak do tego podejsc
pozdrawiam
nie chodzi mi o ta plastikowa co dociska
a o ta z prawej strony w niej chodzi ta listwa i tam ona na koncu przekladni ma juz luzy bo sie tam tulejka wyrobila i wlasnie chodzi mi o ta z prawej strony
poprostu nie wiem jak odpiac ten drazek kierowniczy od listwy bo tam jest jakos zaprasowane czy jak jakis metal hm i dlatego nie wiem jak do tego podejsc
pozdrawiam
Prawą tulejkę przekładni da się kupić!!
Wygląda podobnie do rolki od taśmy samoprzylepnej
Ale w komplecie powinna być z dwoma gumowymi elementami które sie w nią wciska!!
Wygląda podobnie do rolki od taśmy samoprzylepnej
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
Ale w komplecie powinna być z dwoma gumowymi elementami które sie w nią wciska!!
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne