Witam Wszsytkich
Cos ostatnio Pug sie zbuntowal i wpadl na pomysl zeby mi akumulator rozladowac dwa razy z rzedu prze noc. Podejzewam ze to wina wiatrak ktory za pierwszym razem wiem ze sie wlaczyl i jak odchodzialem od auta jeszcze lazil a rano ani jedna lampka na stacyjce nie zapalila sie. Czy mozliwe ze padl czyujnik temperatury bo jak sprawdzalem wtedy chlodnice to byla zimna jak lod a wiatrak chuczal niemilosiernie. Lub moze termostat.
Cz yewentualnie czujnik ciezko wymienic ?
Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc
Grzegorz
Pug rozladowyawuje akumulator
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
a przy okazji z ciekawosci zerknij ile jest w nim elektrolitu (aku)
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- mareckilublin
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
ZdZiChU pisze:ja mialem np taka opcje ze centralny zamek mi rozladowywal akumulator?narazie niedzialaja mi szyby i centralny ale mam spokoj z ta awaria ale pojade do elektyryka z tym!Pozdro
mialem ten sam problem co ty i wybrnalem(mam xs moja kobita tez i to samo sie dzialo) po prostu dopialem nowe zasilanie(naturalnie z bezpiecznikiem) i po zawodach
co do aku to kolega niech sprawdzi czy po wylaczeniu kluczyka przypadkiem nie dziala ogrzewanie tylnej szyby ja tak mialem bo jakas menda wymyslila ze ma dzialac bez kluczyka a ze zaroweczka padla nie widzialem ze ogrzewanko tylnej szybki jest zalaczone