Wymiana przełożenia głównego na krótsze...
- NMike
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Otóż to Czy ktoś z Was wie jak podejść do tego zabiegu, może mamy w Polsce jakiegoś speca, co to wytwarza?
Zmieniam ilość zębów, czy średnicę, czy jedno i drugie?
Otóż to Czy ktoś z Was wie jak podejść do tego zabiegu, może mamy w Polsce jakiegoś speca, co to wytwarza?
Zmieniam ilość zębów, czy średnicę, czy jedno i drugie?
Peugeot 205 1,6 GTi
- dauit
- Nowicjusz
- Kontakt:
chyba musisz szukac krotkiej skrzyni biegow... ja mam taka ale od 1.4 w swoim... i jak na zime to gownianie mi sie jezdzi... bo boksuje... ale w lato na asfalcie to bomba zbiera sie niesamowicie a co do przerobki... to hmm... światek, godula i ci inni co maja swoje wynalazki moze by ci pomogli... moze kaktus cos wie...
Peugeot 205 GrEEn... 1.4 75KM TU3M.
- Michal
- Junior
- Kontakt:
Jak 'zrobic'? Spawarka chcesz sobie zmienic przelozenie glowne?
Jak chcesz skrocic ktorys bieg to wymieniasz kola od tego biegu, jak wszystkie to przelozenie glowne... W WRC masz wszystko napisane... Musisz sobie obliczyc przelozenie to ktore masz wzgledem predkosci, potem wyliczyc skrocone przelozenie i sprawdzic jaka predkosc uzyskasz na krotszym... jezeli Ci sie bedzie podobalo to prosisz ladnie zeby Ci ktos zrobil takie przelozenie i placisz w cholere kasy
Jak chcesz skrocic ktorys bieg to wymieniasz kola od tego biegu, jak wszystkie to przelozenie glowne... W WRC masz wszystko napisane... Musisz sobie obliczyc przelozenie to ktore masz wzgledem predkosci, potem wyliczyc skrocone przelozenie i sprawdzic jaka predkosc uzyskasz na krotszym... jezeli Ci sie bedzie podobalo to prosisz ladnie zeby Ci ktos zrobil takie przelozenie i placisz w cholere kasy