Co oznacza napis na pokrywie zaworow??
Co oznacza napis na pokrywie zaworow??
jak w temacie roznie widzialem w siulnikach TU np rallye ma A 3 o co to codzi????
A 10??? a silnik ma oznaczeni HDZ i co to jest? za pojemnosc wiem ze zganicie mnie ze to juz bylo wiele razy ale jakos niemoge wyszukac takich bajerow:): pozdr
A 10??? a silnik ma oznaczeni HDZ i co to jest? za pojemnosc wiem ze zganicie mnie ze to juz bylo wiele razy ale jakos niemoge wyszukac takich bajerow:): pozdr
rallyeeeeeee do you feel it :D:D:D:D
hej
wlasnie nie wiem co teraz zrbic bo chcialem kupic 1.4 silnik na alalegro koles powiedzial ze ten co kupilem jest od cabrio 1.4 ale na silniku jest oznaczenie to HDZ i wynika ze jest to TU1m czyli 1124 cm3?????
Teraz nie wiem a po numerze silnika mi gdzies powiedza jaka ma pojemnosc?? hmmm
bo sie lekko zdolowalem kjoles mowi 1.,4 a tu sie okazuje 1.1
a jeszce pytanko jaka jest wysokosc bloku w 1.4 a w 1.1 ponoc w 1.1 jest ciut mniejsza a to "ciut" to ile moze byc moze zmierzylby mi ktos i powiedziai!l ile centow ma blok w 1.4???? thx
Teraz nie wiem a po numerze silnika mi gdzies powiedza jaka ma pojemnosc?? hmmm
bo sie lekko zdolowalem kjoles mowi 1.,4 a tu sie okazuje 1.1
a jeszce pytanko jaka jest wysokosc bloku w 1.4 a w 1.1 ponoc w 1.1 jest ciut mniejsza a to "ciut" to ile moze byc moze zmierzylby mi ktos i powiedziai!l ile centow ma blok w 1.4???? thx
rallyeeeeeee do you feel it :D:D:D:D
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
skoro.... miałeś tu24, który ma ten sam blok co 1124 ccm (tu1) to zmierz jeden i drugi... jesli serio 1,1 i 1,4 mają inną wysokość bloku, to jeśli twoje pomiary wskażą na różnice, to znaczy że kupiłeś 1,4, jeśli zaś będą takie same... to oznacza, że albo 1,1 i 1,4 mają te same wymiary, albo że wtopiłeś
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]