Woda w weżu doprowadzajoncym opary oleju do gaznika skąd
Woda w weżu doprowadzajoncym opary oleju do gaznika skąd
zgury sory za błendy .mam taki problem wymieniłem uszczelke pod głowicom bo myslałem że to jest przyczyna ale nie pomogło dalej zbiera sie woda w weżu doprowadzajoncym opary oleju do gażnika przyczym w olejy nie stwierdziłem wody czy morze mi ktos pomuc w tej sprawie zgury dzeki silnik 1.1
- zawodowiecleon81
- Junior
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Witam
Mam też silnik 1.1 na gaźniku. Mam zdjęte odpowietrzenie odmy bo mam przerobiony dolot. Rurkę puściłem do butelki i regularnie z niej wylewam wodę. Mam do zrobienia uszczelkę pod głowicą bo płynu troszke mi ubywa ale wiem że taki problem to wina skraplającej się wody ze spalin które tak czy siak przy pracy silnika uciekaja przez pierścienie i muszą któredyś uciekać. Wody mam więcej niz przy nowej uszczelce bo dodatkowo płyn znika ale ja bym sie nie przejmował bo to normalna sprawa.
Mam też silnik 1.1 na gaźniku. Mam zdjęte odpowietrzenie odmy bo mam przerobiony dolot. Rurkę puściłem do butelki i regularnie z niej wylewam wodę. Mam do zrobienia uszczelkę pod głowicą bo płynu troszke mi ubywa ale wiem że taki problem to wina skraplającej się wody ze spalin które tak czy siak przy pracy silnika uciekaja przez pierścienie i muszą któredyś uciekać. Wody mam więcej niz przy nowej uszczelce bo dodatkowo płyn znika ale ja bym sie nie przejmował bo to normalna sprawa.