...żeby TU3M podczas prób uruchamiania (w sumie ok godzina zabawy) przepalił 5 litrow benzyny?
Próbowałem uruchomić silnik; zalałem 5 litrów i zacząłem różne kombinacje czyli ustawianie zapłonu, sprawdzanie wtyczek, czujników itp. Oczywiście co jakiś czas kręciłem silnikiem żeby sprawdzić czy coś pomogło. Dziś chciałem kontynuować sprawdzanie a tu nic-koniec paliwa !
Czy to możliwe?
Pozdrawiam
Czy to możliwe.....
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Czy to możliwe.....
Tomek
-
- Nowicjusz
ja sie nie znam ale moze cos z czujnikami narąbałeś, np z sonda lambda albo czujnikiem tem wody, potencjometr zle ustawiles czy costam, i ci robi taka miesznake ze hej ,
a swoja droga ktos kiedys pisal w jakims poscie, ze jak cos tam sie u niego podzialo to mu bralo 25l/100 ciezko uwiezyc ale pisal ze tak bylo, bardzo dawno to czytalem i nie pamietam w jakim temacie ale na 100% gdzies tam to jest
wiec moze cos namieszales na moment jak sie bawiles regulowales itp, to ci tak palilo przez momencik moze
a swoja droga ktos kiedys pisal w jakims poscie, ze jak cos tam sie u niego podzialo to mu bralo 25l/100 ciezko uwiezyc ale pisal ze tak bylo, bardzo dawno to czytalem i nie pamietam w jakim temacie ale na 100% gdzies tam to jest
wiec moze cos namieszales na moment jak sie bawiles regulowales itp, to ci tak palilo przez momencik moze
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
no Polska.. nic dodać nic ująć
zostawisz wlew baku na 5 minut niepilnowany i juz paliwo znika
a moim zdaniem... spokojnie w ciągu godziny może szczególnie jak pochodzi w awaryjnym... albo coś no chyba że chodził na jałowym.... cały czas
zostawisz wlew baku na 5 minut niepilnowany i juz paliwo znika
a moim zdaniem... spokojnie w ciągu godziny może szczególnie jak pochodzi w awaryjnym... albo coś no chyba że chodził na jałowym.... cały czas
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]