Róznica w tylnej belce ??
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
Róznica w tylnej belce ??
Witam założyłem do Swojego GTI belke od diesla. Zanim ja włozyłem zmierzyłem grubości drążków i wynosiły tyle samo wiec stwierdziłem ze bedzie tak samo sztywna. widac równiez ze sa łapy od stabilizatora wiec pewnie tam jest. co sie okazał autko stoi teraz ze 2-3 cm wyzej niz na belce gti no i jest wyraznie miększe oraz badziej przechyla sie na zakreta. Belka jest w swietnym stanie kółeczka stoją prosciutko. Czym sie róznią te belki. Bo mys;lalem ze drązkami a te sa takiej samej srednicy.??
Pug sprzedany
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
to że stoi wyzej to jest kwestia ustawienia... mógł ktoś grzebać w Twoim albo w tamtej belce...
Pamiętaj że w 205tkach wszystko jest możliwe... może te drążki są z innego 'materiału'... jeśli są faktycznie bardziej miękkie to automatycznie będzie się bardziej przechylał na zakrętach... więc to może nie być kwestia stabilizatora... no chyba że i stabilizator jest bardziej miękki
Jak masz poprzednią belke i chce Ci się bawić to wymień drązki...
Pamiętaj że w 205tkach wszystko jest możliwe... może te drążki są z innego 'materiału'... jeśli są faktycznie bardziej miękkie to automatycznie będzie się bardziej przechylał na zakrętach... więc to może nie być kwestia stabilizatora... no chyba że i stabilizator jest bardziej miękki
Jak masz poprzednią belke i chce Ci się bawić to wymień drązki...
Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem