Cos blokuje-ciezko go ryszyc

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
chainsaw
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Cos blokuje-ciezko go ryszyc

Post autor: chainsaw »

Witam...
Mam mały problem po stłuczce,normalnie gdy auto stoi na prostym placu to bardzo cieżko go jest wogole ruszyc(przepchnąć) wczesniej normalnie moza było go pchac i jechało.Dzis sprobowałem ryszyc z "buta" na placu wysypanym kamieniem i zabuksowało tylko prawe koło pod ktorym sie zrobiła dziura a lewo tez ruszy tylko chyba cos je blokuje.

Moze to zapieczone hamulce po ostrym hamowaniu przed kolizja,sam nie wiem.Dokonca co blokuje czy tylko lewe koło z przodu pomozcie :?:

Dodano po 1 minutach:
chainsaw pisze:Witam...
Mam mały problem po stłuczce,normalnie gdy auto stoi na prostym placu to bardzo cieżko go jest wogole ruszyc(przepchnąć) wczesniej normalnie moza było go pchac i jechało.Dzis sprobowałem ryszyc z "buta" na placu wysypanym kamieniem i zabuksowało tylko prawe koło pod ktorym sie zrobiła dziura a lewe tez ruszy tylko chyba cos je blokuje.

Moze to zapieczone hamulce po ostrym hamowaniu przed kolizja,sam nie wiem.Dokonca co blokuje czy tylko lewe koło z przodu pomozcie :?:

Dodano po 39 sekundach:

Witam...
Mam mały problem po stłuczce,normalnie gdy auto stoi na prostym placu to bardzo cieżko go jest wogole ruszyc(przepchnąć) wczesniej normalnie moza było go pchac i jechało.Dzis sprobowałem ryszyc z "buta" na placu wysypanym kamieniem i zabuksowało tylko prawe koło pod ktorym sie zrobiła dziura a lewo tez ruszy tylko chyba cos je blokuje.

Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

A jak mamy ci pomoc? Musisz rozebrac i samemu sprawdzic lub tez przekazac problem mechanikowi :)
Awatar użytkownika
chainsaw
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: chainsaw »

No własnie :D nie wiem,moze ktos cos jeszcze poradzi :)
ODPOWIEDZ