SORKI ŻECZYWIŚCIE myślałem że to link do ściągnięcia.ja kiedyś ściągnołem z sieci za pomocą zwykłej wyszukiwarki i była cała książka w pdfie ale po ostatnim instalowaniu systemu gdzieś to zgubiłem.jak masz czas to poszukaj powinienes gdzieś znaleźć.pozdr
za 19,99 to standard, czeka się na promocję "Tniemy ceny na okrągło" i kupujesz za 10zł a gratis dostajesz szampon do karoserii z dodatkiem sadzy smalcowej
żeby tylko kawy, od razu zjesz serek, popijesz soczkiem a przy wyjściu dostaniesz zdrapkę która po wysłaniu sms's za 3,66 daje Tobie szansę jedną na milion by wygrać kupon rabatowy na zakupy wartości 10 zł
miketd pisze:SORKI ŻECZYWIŚCIE myślałem że to link do ściągnięcia.ja kiedyś ściągnołem z sieci za pomocą zwykłej wyszukiwarki i była cała książka w pdfie ale po ostatnim instalowaniu systemu gdzieś to zgubiłem.jak masz czas to poszukaj powinienes gdzieś znaleźć.pozdr
Ehhh zeby to bylo takie proste, przerylem juz dosc gruntownie Google i propozycji wydawnic nie znalazlem chyba jednak obejde sie smakiem no chyba ze Para sie polituje ew osoby ktore posiadaja ta ksiazke. A jutro na przeglad a byloby pare zloty zaoszczedzone i juz bym mogl planowac zakup lotki ;(