![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
205 Rallye 1.3 jaka dokładnie pojemność ?
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Moje zdanie na ten temat jest takie, że 205 1,3 rallye szkoda szykować do kjs. Jest ich już stanowczo za mało. Ja w kwietniu zaczołem szukać 205 GTi dla kolegi, ponieważ przez kilka miesięcy nie znalazłem przyzwoitego egzemplarza sam zaczołem szukać GTI dla siebie. Przez ten okres czasu tj. 8-mcy znalazłem w Polsce tylko 2szt 1,3 rallye w ogłoszeniach i jednego na ulicy, którego właścicielkę wciąż namawiam do sprzedaży. Na otarcie łez pod koniec sierpnia kupiłem czrwone 1,9 GTI bo i tak wyglądało najładniej z kilkunastu egzemplarzy jakie oglądałem w kraju. A do kjs kup sobie cokolwiek bo tam i tak mało liczy się moc a bardziej umiejętności ale jak chcesz mieć coś do 1300 pojemności to faktycznie poszukaj 106 1,3 rallye (parę szt przez tych kilka m-cy znalazłem) albo Swifta GTI ale one też nie są w najlepszym stanie chociaż wybór jest spory. W podsumowaniu 205 1,3 rallye strasznie szkoda tym bardziej, że peugeoty nie mają najlepszej trwałości. CRX-ami się nie przejmuj, jak masz kasę kup sobie SAXO VTS - jest szybsze niż 1,9GTI
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
Aha mam pytanko teoretyczne czy blokująć np. dopływ paliwa i powietrza do jednego z gazników w rally można spowodować zmniejszenie zużycia paliwa i zrobic z niego takiego słabego ale jednak oszczednego lewka.Oczywiście nie na stałe tylko jak nam strasznie zalezy zeby malo spalił gdzies w trasie. pytanie czysto teoretyczne.
Pug sprzedany
- lukasss
- Junior
he no tak to nie to co beta, a co do rajdowania to jeśli bedziemy w ten sposób podchodzić do sprawy to subaru i miśki tylko by jeżdizły na które to stac niewielu.Mam nadzieje żę w mp klasa historyczna z każdym rokiem bedzie sie rozwijała i tam rallye pasowalo by jak ulał:)
ćo do gaźników hm nie widzi mis ie to pewnie by mniej palił ale po co kupowac rallye żeby potem mu ślilnik skracać o 1/4
a na trase to auto raczejs ie nie nadaje hm nie raczej tylko sie nie nadaje,- z zycia wzięte:)
ćo do gaźników hm nie widzi mis ie to pewnie by mniej palił ale po co kupowac rallye żeby potem mu ślilnik skracać o 1/4
Wy jako fani marki Peugeot i modelu 205 powinniscie byc dumni i zadowoleni, ze tak stare auto jeszcze może startowac w roznych rajdach i moze wygrywac
Wiadomo, że autko ma parenaście lat i z czasem trzeba będzie w nim prawie wszystko wymienic, żeby jezdził jak trzeba.
Już wiem, że są marne szanse żebym kupil 205 Rally tym bardziej 1.3, tak wiec bede tez szukal 106 rally i suzuki swift tego juz jest troche i bedzie łatwiej![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Już wiem, że są marne szanse żebym kupil 205 Rally tym bardziej 1.3, tak wiec bede tez szukal 106 rally i suzuki swift tego juz jest troche i bedzie łatwiej
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
za oryginał stan dałbym i 10 tyś. ale wątpię żeby był w takim stanie.
Tapicerkę ma pewnie zniszczoną (nawet na rajdówkę chyba nie zniszczyłbym tego auta) cieknie z niego gdzie się da a niewiadomo w jakim stanie jest buda.
Tapicerkę ma pewnie zniszczoną (nawet na rajdówkę chyba nie zniszczyłbym tego auta) cieknie z niego gdzie się da a niewiadomo w jakim stanie jest buda.
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej